عراق : به رسمیت شناختن «سومالی لند» تهدید مستقیم ثبات شاخ آفریقا است

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت خارجه عراق در بیانیه‌ای به رسمیت شناختن جمهوری موسوم به «سومالی لند» را محکوم و تاکید کرد که این اقدام تجاوزی آشکار به حاکمیت کشور‌ها و نقض آشکار قوانین بین المللی و منشور سازمان ملل است.

عراق به عنوان رئیس دوره‌ای اتحادیه عرب خاطرنشان کرد: به رسمیت شناختن سومالی لند از سوی رژیم صهیونیستی نقض آشکار حاکمیت کشور برادر سومالی و وحدت اراضی آن بوده و تلاش‌ها برای حفظ امنیت و ثبات در منطقه را بر هم می‌زند.

در این بیانیه آمده است: عراق چنین گام‌های نامشروعی را تهدیدی مستقیم برای ثبات منطقه شاخ آفریقا می‌داند و منجر به پیچیده شدن اوضاع منطقه‌ای و افزایش تنش‌ها می‌شود و این امر بازتاب منفی بر صلح و امنیت بین المللی خواهد داشت.

در بیانیه وزارت خارجه عراق آمده است: عراق بار دیگر بر موضع ثابت خود در حمایت و احترام به حاکمیت کشور‌ها و وحدت ملی آن‌ها تاکید می‌کند و تلاش‌ها برای تحمیل واقعیت جدید بر خلاف اراده ملی را نمی‌پذیرد.

عراق همچنین از جامعه بین المللی و سازمان‌های منطقه‌ای و جهانی خواست که به مسئولیت‌های قانونی و اخلاقی خود عمل کرده و مواضع روشن درخصوص این اقدامات غیرقانونی اتخاذ کند تا مشروعیت بین المللی و حاکمیت کشور‌ها حفظ شود.

منبع: ایرنا

{$sepehr_key_177055}