بحران فضای مجازی در استقلال | وقتی مدیر هم توئیت می‌زند!

گروه ورزش|شهرآرانیوز: باشگاه استقلال قصد دارد برای نیم‌فصل دوم دستورالعملی درباره فعالیت بازیکنان در فضای مجازی ابلاغ کند، اما واقعیت این است که اجرای چنین تصمیمی در شرایط فعلی با ابهام‌های جدی همراه است.

زمانی که برخی مدیران ارشد باشگاه، از جمله تاجرنیا، به‌صورت مداوم در شبکه‌های اجتماعی به‌ویژه توئیتر فعالیت دارند، نمی‌توان به‌طور جدی از بازیکنان انتظار داشت حضور خود در فضای مجازی را محدود کنند. این تناقض رفتاری، عملاً قدرت اجرایی هر دستورالعملی را کاهش می‌دهد.

بازیکنان وقتی می‌بینند مدیران باشگاه خودشان به‌طور مستمر پیام منتشر می‌کنند و وارد بحث‌های مختلف می‌شوند، طبیعتاً دلیلی برای سکوت کامل خود در فضای مجازی نمی‌بینند.

به همین دلیل بعید است که اساساً بازیکنان توصیه‌های باشگاه درخصوص کم‌کردن فعالیت خود در فضای مجازی را قبول کنند؛ چراکه تاجرنیا در صدر افرادی قرار دارد که توئیت می‌زنند.

اگر استقلال واقعاً به دنبال کاهش حواشی و افزایش تمرکز تیم است، این رویکرد باید از مدیران آغاز شود؛ در غیر این صورت، نمی‌توان انتظار داشت بازیکنان از رفتاری که مدیران به‌ طور علنی انجام می‌دهند، پرهیز کنند. کنترل فضای مجازی فقط با بخشنامه امکان‌پذیر نیست و نیاز به الگوی رفتاری واحد در کل باشگاه دارد.

{$sepehr_key_177177}