هشدار مدیریت بحران برای کولاک و برف سنگین در ۲۸ استان کشور (یکشنبه، ۷ دی ۱۴۰۴) + فیلم

به گزارش شهرآرانیوز، حسین ظفری در گفت‌وگویی از پیش‌بینی وقوع بارش در ۲۸ استان کشور خبر داد و گفت: با توجه به تقویت سامانه ناپایدار جوی، بارش‌ها در مناطق گرمسیر به‌صورت باران و در مناطق سردسیر به‌صورت برف و کولاک خواهد بود و همزمان هشدار سرمای هوا نیز صادر شده است.

{$sepehr_media_2546283_640_360}

وی با اشاره به آغاز فعالیت این سامانه از روز شنبه افزود: بر همین اساس، ابلاغیه‌های لازم برای استان‌های تحت تأثیر ارسال شده و تأکید شده است ستادهای مدیریت بحران در سطح استان‌ها و شهرستان‌ها تشکیل و آماده‌باش کامل برقرار شود.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور اظهار کرد: استان‌های غربی کشور بیشترین تأثیر را از این سامانه خواهند گرفت که در این میان استان کردستان به‌ویژه شهرهای دیواندره، سقز، بانه، مریوان و سروآباد بیشتر تحت تأثیر هستند. در همین راستا، استاندار کردستان نیز از روز گذشته ستاد مدیریت بحران استان را تشکیل داده است.

ظفری ادامه داد: تمامی دستگاه‌های امدادی از جمله هلال‌احمر، اورژانس، راهداری و مجموعه‌های مرتبط با مدیریت بحران در حالت آماده‌باش قرار گرفته‌اند و تأکید شده است پلیس راه، با هماهنگی فرمانداران و استانداران، محورهای خطرآفرین را در صورت لزوم مسدود کند.

وی با توصیه به شهروندان گفت: از مردم درخواست می‌شود در صورت مسدود بودن مسیرها، از اصرار به تردد خودداری کنند، چرا که این انسدادها صرفاً برای حفظ ایمنی شهروندان انجام می‌شود. در جاده‌های کوهستانی و برف‌گیر نیز در صورت ضرورت سفر، همراه داشتن تجهیزات کامل زمستانی الزامی است.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور همچنین از تأکید بر پایداری خدمات زیرساختی خبر داد و افزود: به تمامی دستگاه‌های خدمات‌رسان ابلاغ شده است که پایداری آب، برق، گاز و همچنین سیستم‌های ارتباطی و اطلاع‌رسانی از جمله تلفن و مخابرات را به‌طور کامل تأمین کنند.

ظفری با هشدار نسبت به خطرات احتمالی اظهار کرد: ساکنان حاشیه رودخانه‌ها باید هشدارها را جدی بگیرند، چرا که این سامانه می‌تواند موجب بروز سیلاب، صاعقه و حوادث جوی شود.

وی در پایان تأکید کرد: انتظار می‌رود شهروندان از روز شنبه تا روز سه‌شنبه با رعایت توصیه‌های ایمنی و همکاری با دستگاه‌های مسئول، زمینه عبور ایمن از این شرایط جوی را فراهم کنند تا بارش‌ها بدون خسارت سپری شود.

{$sepehr_key_177263}