زلنسکی هنوز به حمایت آمریکا امیدوار است

به گزارش شهرآرانیوز، آبزرور در این گزارش نوشت: رئیس جمهوری اوکراین در آستانه دیدار با دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا، به تغییر مفاد طرح صلح پیشنهادی این کشور امیدوار است.

این رسانه غربی به طرح ۲۰ بندی زلنسکی برای صلح اشاره کرد و افزود: رئیس‌جمهوری اوکراین قصد دارد آخرین اصلاحات طرح ۲۰‌بندی صلح را نهایی و درباره تضمین‌های امنیتی با ترامپ گفت‌وگو کند.

در عین حال، الکساندر مرژکو رئیس کمیته روابط خارجی پارلمان اوکراین به آبزرور گفت: ما باید ترامپ را راضی کنیم. او می‌خواهد خود را به‌عنوان فردی صلح‌طلب معرفی کند و ما باید این موضوع را در نظر بگیریم، اما می‌دانیم که این مسیر به جایی نخواهد رسید.

ترامپ و تیم مذاکرات وی به طرح صلح زلنسکی روی خوشی نشان نداده اند. کاخ سفید و کاخ کرملین همچنان، طرح صلح ۲۷ بندی اولیه پیشنهادی ترامپ را مبنای مذاکرات صلح می دانند.

کارشناسان بین المللی، بهبود روابط با روسیه را برای ترامپ مهم‌تر از حمایت از اوکراین ارزیابی کرده اند. آنها معتقدند که خروجی دیدار امشب زلنسکی و ترامپ، برای کی‌یف و متحدان اروپایی وی خوشایند نخواهد بود.

منبع: ایرنا

{$sepehr_key_177296}