کشف و ضبط بیش از ۱۰ هزار قلم محصولات آرایشی تقلبی و قاچاق در مشهد (۹ دی ۱۴۰۴)

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر زهرا حاج‌زاده، اظهار کرد: در اجرای طرح زمستانه و با توجه به تمرکز بر نظارت بر واحد‌های تولیدی، ارزیابی اولیه واحد‌های مستقر در شهرک‌های صنعتی توس و مشهد، پایش شبکه‌های بهداشت و درمان شهرستان‌ها و همچنین نمونه‌برداری از محصولات سطح عرضه در دستور کار بازرسان این اداره قرار گرفته است.

وی افزود: از ابتدای مهرماه تا پایان آذرماه سال جاری، در مجموع ۱۰ هزار و ۳۹۰ قلم محصول آرایشی تقلبی و قاچاق شامل انواع ریمل، خط چشم، رژ لب، مکمل‌ها و کرم‌های پوستی کشف و ضبط و متخلفان برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.

رئیس اداره امور فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به بازرسی‌های مستمر در طول سال گفت: در فصل زمستان، به‌طور میانگین هفته‌ای ۱۰ مورد بازرسی توسط سه بازرس در سطح شهر مشهد انجام می‌شود و در شهرستان‌ها نیز این بازرسی‌ها توسط بازرسان شبکه‌های بهداشت و درمان یا بازرسان شهر‌های مجاور انجام می‌گیرد.

{$sepehr_key_177758}

دکتر حاج‌زاده با تأکید بر رعایت نکات ایمنی در استفاده از مواد شوینده خاطرنشان کرد: شهروندان از ترکیب شوینده‌ها با یکدیگر خودداری کرده، تهویه مناسب محیط را مدنظر قرار دهند و حتماً از دستکش استفاده کنند. همچنین مصرف شوینده‌ها باید به حداقل میزان و زمان ممکن محدود شود، به‌ویژه در سرویس‌های بهداشتی و حمام که خطرات زیست‌محیطی نیز به همراه دارد.

وی در پایان با اشاره به خطرات نگهداری این محصولات برای کودکان گفت: به دلیل جذابیت بسته‌بندی‌ها، لازم است فرآورده‌های شوینده و آرایشی دور از دسترس اطفال نگهداری شوند و در صورت مصرف اتفاقی توسط کودک، بلافاصله یک لیوان شیر داده و کودک به مرکز درمانی منتقل شود.