شکل‌گیری هسته اولیه تیم ملی فوتسال بانوان از فروردین ماه سال ۱۴۰۵

به گزارش شهرآرانیوز؛ شهرزاد مظفر درباره روند اردو‌های استعدادیابی اظهار کرد: با توجه به فشردگی مسابقات لیگ برتر و برای جلوگیری از ایجاد اختلال در روند مسابقات و تأثیرگذاری احتمالی بر نتایج تیم‌ها، در این مقطع تصمیم گرفتیم بازیکنی را مستقیما از لیگ برتر به اردو‌های استعدادیابی دعوت نکنیم. با این حال، لیگ برتر به‌صورت کامل و مستمر زیر نظر کادر فنی قرار دارد و فرآیند ارزیابی بازیکنان آن به‌طور جدی ادامه دارد و لیست ما در حال تکمیل شدن است.

وی ادامه داد: تمرکز اصلی ما در حال حاضر بر رده‌های سنی زیر ۱۹ و زیر ۱۷ سال و همچنین لیگ‌های دسته یک و دو است. مسابقات زیر ۱۹ سال پیش از این برگزار شده و در این بخش علاوه بر ارزیابی‌های مستقیم، از سرمربیان تیم‌های حاضر در رقابت‌ها نیز کمک گرفتیم و از آنها خواستیم بازیکنان مستعد خود را معرفی کنند. بر همین اساس، فهرست اولیه تهیه شد که صرفا به نظرات مربیان محدود نبود و با بررسی‌های تکمیلی، به لیستی قابل اتکا از بازیکنان مستعد رسیدیم.

سرمربی تیم ملی فوتسال بانوان افزود: در نهایت ۷۲ بازیکن از رده زیر ۱۹ سال به کادر فنی معرفی شدند که این نفرات در سه مرحله به اردو‌های استعدادیابی دعوت خواهند شد. این اردو‌ها به ما کمک می‌کند تا ارزیابی دقیق‌تری از توانایی‌های بازیکنان داشته باشیم.

وی درباره لیگ‌های دسته یک و دو نیز خاطرنشان کرد: مراحل ابتدایی این مسابقات پیش‌تر مورد بررسی قرار گرفته و برای مرحله نهایی که در پایان دی‌ماه برگزار می‌شود نیز حضور خواهیم داشت. در حال حاضر تعدادی از اسامی آماده شده، اما منتظر پایان مرحله نهایی هستیم تا لیست نهایی این دو بخش به‌صورت کامل جمع‌بندی شود.

مظفر گفت: هدف ما این است که با تمرکز بر این چهار مقطع، یعنی رده‌های پایه، لیگ دسته یک و دو و در کنار آن رصد دقیق لیگ برتر، اطمینان حاصل کنیم هیچ بازیکن مستعدی از فرآیند استعدادیابی جا نماند. برنامه ما این است که در فروردین‌ماه سال آینده، نفرات برگزیده تمامی اردو‌های برگزار شده به همراه بازیکنانی که از لیگ برتر انتخاب می‌شوند، تجمیع شوند تا هسته اولیه تیم ملی برای سال آینده شکل بگیرد. همچنین در حال تدوین یک برنامه چهار ساله استعدادیابی هستیم که از سال ۱۴۰۵ آغاز خواهد شد و پس از ارائه به فدراسیون، در صورت تأیید، می‌تواند پایه‌ای مستحکم برای توسعه پایدار تیم ملی فوتسال بانوان باشد.

منبع: ایرنا

{$sepehr_key_178334}