حکومت سرپرست افغانستان به حذف این کشور از تخصیص کمک‌های بشردوستانه آمریکا انتقاد کرد

به گزارش شهرآرانیوز، «عبداللطیف نظری» در گفت‌و‌گو با رسانه‌های افغانستان گفت: مردم افغانستان، صرف‌نظر از اختلافات سیاسی حق دارند از حمایت جامعه جهانی بهره‌مند شوند.

وی اظهارات مقامات آمریکایی درباره دسترسی طالبان به کمک‌های بین‌المللی را رد کرد و افزود: حکومت طالبان هیچ دخالتی در روند تخصیص کمک‌ها ندارد و تنها بر شفافیت توزیع آن نظارت می‌کند.

معاون وزیر اقتصاد حکومت سرپرست افغانستان افزود: ما فقط تلاش می‌کنیم مسیر ارائه کمک‌ها تسهیل شود و این کمک‌ها به دست افراد مستحق برسد.

به گزارش رادیو دری، «جرمی لوین» نماینده رئیس‌جمهوری آمریکا در امور کمک‌های خارجی به تازگی در دیدار با رئیس امور بشردوستانه سازمان ملل اعلام کرده است که واشنگتن ۲ میلیارد دلار به این سازمان اختصاص می‌دهد، اما افغانستان و یمن از این بودجه سهمی نخواهند داشت.

نماینده رئیس‌جمهوری آمریکا در امور کمک‌های خارجی مدعی شد: شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد بخشی از کمک‌های سازمان ملل به افغانستان به سمت طالبان منحرف شده است، در همین حال طالبان این ادعا را به شدت رد کرده‌اند.

پیشتر نیز برخی نهاد‌های بین‌المللی از جمله سازمان ملل و اداره بازرسی آمریکا برای بازسازی افغانستان، حکومت سرپرست افغانستان را به دخالت در روند کمک‌رسانی متهم کرده بودند، اما مقامات حکومت سرپرست افغانستان همواره این اتهامات را بی‌اساس دانسته‌اند.

منبع: ایرنا

{$sepehr_key_178444}