شهردار مشهد: تخریب اموال عمومی هیچ نسبتی با اعتراض مردمی ندارد + فیلم

محمدرضا قلندرشریف در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز با اشاره برخی اعتراضات مردم در سطح شهر مشهد اظهار کرد: اعتراض شهروندان، مطالبه‌ای به‌حق است و صف مردم کاملاً از افرادی که با تخریب اموال عمومی به‌دنبال ایجاد آشوب هستند، جداست. نیرو‌های امنیتی، انتظامی و قضایی به‌خوبی شرایط را مدیریت می‌کنند و بسیجیان نیز در صحنه حضور دارند؛ به‌گونه‌ای که ان‌شاءالله مشکلات به‌زودی مرتفع خواهد شد.

وی با تأکید بر هوشیاری مردم افزود: تا زمانی که مردم پای کشور، نظام و رهبری ایستاده‌اند، این کشور آسیب‌پذیر نخواهد بود. مردم ما هوشیار بوده‌اند، هستند و خواهند بود و اجازه نخواهند داد دشمنان از فضای مطالبات سوءاستفاده کنند. کسانی که با نقاب و به اسم اعتراض وارد میدان می‌شوند، نه نماینده مردم هستند و نه دغدغه حل مشکلات را دارند؛ بلکه با تخریب، به اموال عمومی خسارت وارد می‌کنند.

{$sepehr_media_2558755_640_360}

شهردار مشهد با اشاره به حوادث شب گذشته در این شهر که توسط اغتشاشگران رخ داد، گفت: متأسفانه دو دستگاه اتوبوس متعلق به شهرداری در جریان این اقدامات به آتش کشیده شد؛ وسایلی که جزو اموال مردم است و خسارت واردشده، مستقیماً متوجه شهروندان می‌شود. تجربه نشان داده است که مردم خود نسبت به تخریب اموال عمومی حساس‌اند و اجازه نخواهند داد اغتشاشگران از این فضا سوءاستفاده کنند.

قلندرشریف در پایان با قدردانی از حضور آگاهانه مردم در صحنه خاطرنشان کرد: امروز نیز تجمعات مردمی خوبی در سطح شهر مشهد برگزار شد و مردم مؤمن و ولایت‌مدار با حضور خود، برائتشان را از اغتشاشگران اعلام کردند که جای قدردانی دارد.

{$sepehr_key_180156}