به گزارش شهرآرانیوز، قرار گرفتن رامین رضاییان و عارف آقاسی در لیست خروجی ریکاردو ساپینتو برای استقلال باعث شده اخبار متعددی درباره مقصد این دو بازیکن باتجربه مطرح شود.
در خصوص رامین رضاییان مشخصا جدیترین مشتری این ستاره فولاد خوزستان است؛ یحیی گلمحمدی درخواست جذب رامین را به مسئولان باشگاه ارائه کرده و به احتمال فراوان این مسئله نهایی میشود.
موضوع عارف آقاسی، اما کمی نامشخصتر است؛ این مدافع باتجربه که ۱.۵ فصل دیگر با استقلال قرارداد دارد، خواهان جدایی قطعی است، اما آبی پوشان علاقهمند هستند که عارف را به صورت قرضی به تیم دیگری انتقال بدهند.
در میان کشمکش استقلالیها با عارف آقاسی، خبر میرسد که جدیترین مشتری او هم فولاد خوزستان است. در حالی که برخی شایعات حکایت از پیوستن عارف به تراکتور یا سپاهان دارد، اما بر اساس کسب اطلاع خبرنگار ما، یحیی گلمحمدی برای جذب دومین بازیکن خروجی استقلال هم ابراز تمایل کرده است.
در این راستا مذاکرات مسئولان فولاد با استقلالیها و همچنین آقاسی آغاز شده و احتمال دارد در آیندهای نزدیک نهایی شود و شاهد بازگشت عارف به خوزستان باشیم.
{$sepehr_key_180778}