تفاهم‌نامه مشترک بین جهاد دانشگاهی و بنیاد شهید و امور ایثارگران تمدید شد

به گزارش شهرآرانیوز، با هدف افزایش خط مهارت‌های فنی و دانش شغلی جامعه هدف بنیاد شهید و در راستای سیاست‌های کلی اشتغال و اجرای قوانین و مقررات مربوطه، معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران طی تفاهم‌نامه‌ای، همکاری با جهاد دانشگاهی کشور را با هدف توانمندسازی شغلی ایثارگران تا پنج سال آتی تمدید کرد.

فریده اولادقباد، معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران در این راستا با اشاره به اهمیت موضوع آموزش جهت آماده‌سازی ایثارگران برای اشتغال و ورود به بازار کسب و کار، اظهار کرد: با توجه به تعداد زیاد افراد جویای کار و محدودیت‌های موجود استخدام در بخش دولتی، لازم است تدابیر ویژه‌ای به منظور آموزش ایثارگران جهت آماده‌سازی آنان برای اشتغال و کارآفرینی اتخاذ شود.

وی اضافه کرد: از این رو همانند سال‌های گذشته بنیاد شهید خود را مکلف دانسته تا با انعقاد تفاهم‌نامه کشوری با متولیان آموزشی از جمله سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور و جهاد دانشگاهی و سایر مراکز آموزشی، فنی و مهارتی، همکاری‌های خود را با آموزشگاه‌های مذبور توسعه داده و با معرفی ایثارگران جویای کار و پرداخت سرانه آموزشی نسبت به توانمندسازی شغلی جامعه هدف تمهیدات لازم را فراهم آورد.

{$sepehr_key_181104}

اولادقباد ادامه داد: سرانه مربوط به اجرای این برنامه که توسط همکاران حوزه اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید در سال جاری به میزان چشمگیری افزایش یافته است، می‌تواند در ترغیب جامعه هدف و تشویق مراکز آموزشی به ادامه و افزایش سطح همکاری‌ها با بنیاد شهید و امور ایثارگران کمک شایانی کند.

معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران یادآور شد: به منظور ارتقا سطح مهارت و دانش حرفه‌ای ایثارگران و توانمندسازی شغلی آنان و در راستای اجرای برنامه‌های تکلیفی بنیاد شهید، لازم است کلیه مراکز استانی بنیاد با برنامه‌ریزی مدون نسبت به اجرای مفاد این تفاهم‌نامه اقدامات و هماهنگی‌های لازم را به نحو مقتضی به عمل آورد.

منبع: ایسنا