نویدکیا: دو امتیاز مهم را از دست دادیم

به گزارش شهرآرانیوز، محرم نویدکیا، سرمربی تیم فوتبال سپاهان در نشست خبری پس از بازی برابر ملوان انزلی گفت که تیمش دو امتیاز مهم را از دست داده و امیدوار است این نتیجه در آینده مشکلی برای تیم ایجاد نکند. او در ادامه گفت که جذابیت فوتبال زمانی برجسته می‌شود که هواداران حضور داشته باشند.

نویدکیا اضافه کرد که در پایان نیم فصل، فرصت تمرینی تیم بسیار محدود بود، چون باید به بازیکنان استراحت داد تا مصدوم نشوند. همچنین حضور چند بازیکن جدید در ترکیب تیم، مشکلاتی ایجاد کرد. او گفت که بازی بدون هوادار نه تنها لذتی نداشت بلکه باعث شد بازی فاقد هیجان لازم باشد.

سرمربی سپاهان گفت که در نیمه اول بازی خوبی نداشتند، اما در طول بازی تیم تدریجاً خودش را پیدا کرد. او گفت که یکی از دلایل این روند، این بود که هر دو تیم سعی می‌کردند یکدیگر را محک بزنند. در نیمه دوم، سپاهان بهتر بازی کرد و موقعیت‌های خوبی ایجاد کرد، اما متاسفانه این فرصت‌ها به گل تبدیل نشد.

{$sepehr_key_182027}

نویدکیا همچنین گفت که ملوان در بازی قبلی‌هایشان فشردگی زیادی در خط دفاعی داشتند و این موضوع را پیش‌بینی کرده بودند. او گفت که در نیمه اول سعی کردند از عمق به دروازه حریف برسند، اما موفق نشدند. در نیمه دوم، روی ضربات ایستگاهی و ارسال‌های کناری تمرکز کردند و موقعیت‌های خوبی به دست آوردند، اما دوباره به دلیل بدشانسی گل نزنند.

در پایان بازی، سپاهان یک گل زد که به دلیل آفساید لغو شد. نویدکیا گفت که 10 نفره شدن ملوان باعث شد مالکیت توپ سپاهان بیشتر شود، اما فرصت‌های خوبی را از دست دادند. او در پایان گفت که بازی به کیفیت خوبی انجام شد، اما جذابیت فوتبال زمانی برجسته می‌شود که هواداران حضور داشته باشند.