ترکیب احتمالی پرسپولیس برابر فجر (۲۸ دی ۱۴۰۴) | رونمایی از خط حمله مخوف اوسمار؟

به گزارش شهرآرانیوز، پرسپولیس در هفته شانزدهم لیگ برتر فوتبال، یکشنبه (۲۸ دی ۱۴۰۴) مهمان فجر شهید سپاسی شیراز خواهد بود.

سرخ‌های تهرانی که تعطیلات نیم‌فصل را در قطر اردو زدند، حالا نخستین بازی نیم‌فصل دوم را از شهر زیبای شیراز آغاز خواهند کرد. البته شانس با شاگردان اوسمار یار است که این دیدار بدون حضور تماشاگران برگزار می‌شود و فجر سپاسی در این بازی از حضور هواداران پرشور شیرازی خود محروم است.

اوسمار که در نظر داشت در نقل و انتقالات زمستانی با جذب چند بازیکن تیم خود را تقویت کند، تاکنون فقط توانسته به یکی از بازیکنان مدنظر خود دست یابد و مدیران پرسپولیس فقط در جذب سرگیف موفق بوده‌اند.

{$sepehr_key_182043}

سرگیف نیز در اردوی قطر نظر کادرفنی پرسپولیس را جلب کرده و احتمالاً از نخستین بازی پرسپولیس در نیم‌فصل دوم، در ترکیب سرخ‌های پایتخت به کار گرفته شود. سرگیف از آمادگی بدنی خوبی برخوردار است، اما هنوز صددرصد مشخص نیست که اوسمار او را در ترکیب ابتدایی قرار خواهد داد یا در نیمه دوم از او بازی خواهد گرفت؛ اما از آنجا که اوسمار همیشه نشان داده اهل ریسک است، بعید است که سرگیف را از ابتدا بازی ندهد.

باکیچ و عمری نیز به دلیل مصدومیت پرسپولیس را در این دیدار همراهی نمی‌کنند و احتمالاً میلاد سرلک جایگزین باکیچ، و سرگیف جایگزین محمد عمری می‌شود. از میان امید عالیشاه و بیفوما نیز یک نفر در ترکیب اصلی قرار خواهد گرفت.

پیش‌بینی می‌شود اوسمار از نیازمند، کنعانی‌زادگان، پورعلی‌گنجی، میلاد محمدی، براجعه، سرلک، رفیعی، عالیشاه، ارونوف، علیپور و سرگیف در ترکیب ابتدایی خود استفاده کند.