کار سخت اسکوچیچ برای قهرمانی

به گزارش شهرآرانیوز، این روز‌ها تراکتور با حواشی زیادی روبه‌رو است که شانس آنها برای دفاع از عنوان قهرمانی را به حداقل رسانده است. فسخ قرارداد دستیاران اسکوچیچ پس از هشدار سفارت کرواسی مبنی بر ترک ایران و سفر نکردن به قزوین برای بازی با شمس آذر در جام حذفی، شرایط آشفته‌ای برای تراکتور فراهم کرده است.

البته غیر از اینها، پیش‌تر نیز تراکتور در مسیر دفاع از عنوان قهرمانی لیگ برتر نیز عملکردی در حد انتظار نداشت.  تراکتوری‌ها برای تکرار عنوان قهرمانی به مرز ۲۶ امتیاز رسیده‌اند و تیم صدرنشین یعنی سپاهان ۳۱ امتیاز دارد.  البته تراکتور دو امتیاز بیش از عملکرد واقعی خود گرفته و از ۲۶ امتیاز امروزش، ۲ امتیاز از بازی برابر ملوان را به علت برد انضباطی به دست آورده است.

تراکتور سال قبل در مسیر کسب عنوان قهرمانی خود ۶۸ امتیاز گرفت و یک قهرمانی قاطع داشت، اما امسال شرایط آنها برای تکرار عنوان قهرمانی سال قبل خود بسیار سخت شده است. تراکتور برای تکرار عملکرد سال قبل باید ۴۲ امتیاز دیگر بگیرد. این یعنی آنها برای کسب این ۴۲ امتیاز باید هر ۱۴ بازی پیش روی خود را در مسابقات لیگ برنده باشند، کاری که البته شکل‌گیری آن بسیار سخت و دور از ذهن به نظر می‌رسد.

{$sepehr_key_182895}