رأی بازی تراکتور و شمس‌آذر فردا اعلام می‌شود

به گزارش شهرآرانیوز، تیم فوتبال تراکتور برای دیدار با شمس‌آذر در جام حذفی، از سفر به قزوین خودداری کرد و به زمین مسابقه نیامد. تراکتوری‌ها در آن مقطع دلیل عدم سفر خود به قزوین را ممنوعیت خروج بازیکنان خارجی تراکتور از تبریز با نامه سفارت کرواسی عنوان کردند؛ موضوعی که باعث شد این پرونده به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ارجاع داده شود.

در همین خصوص کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال هفته گذشته جلسه‌ای تشکیل داد و توضیحات نماینده باشگاه تراکتور را شنید. پس از این جلسه، کمیته انضباطی درباره ادعای تراکتوری‌ها از دو مرجع متفاوت استعلام گرفت که حالا شنیده‌های خبرنگار تسنیم حاکی از آن است که پاسخ این استعلام‌ها به دست کمیته انضباطی رسیده است.

به همین دلیل کمیته انضباطی فردا (دوشنبه، ۶ بهمن ۱۴۰۴) جلسه‌ای در این مورد تشکیل خواهد داد و از نمایندگان باشگاه تراکتور و شمس‌آذر نیز خواسته است تا در این جلسه شرکت کنند.

با دریافت پاسخ استعلام‌ها، به احتمال بسیار زیاد کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال فردا رأی نهایی خود درباره سرنوشت دیدار شمس‌آذر - تراکتور در جام حذفی را صادر خواهد کرد.

{$sepehr_key_184416}