آغاز چهل‌وچهارمین جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۴ با اکران ۳ فیلم (شنبه، ۱۱ بهمن ۱۴۰۴)

به گزارش شهرآرانیوز، چهل‌وچهارمین جشنواره فیلم فجر از یازدهم بهمن‌ماه تا بیست‌ودوم بهمن‌‌ماه در حال برگزاری است و پردیس سینمایی ملت امسال سینمای اهالی رسانه این رویداد است.

در اولین سانس از اولین روز جشنواره در این پردیس سینمایی انیمیشن سینمایی «نگهبانان خورشید» اکران می‌شود.

انیمیشن «نگهبانان خورشید» به کارگردانی عماد رحمانی و مهرداد محرابی تنها انیمیشن حاضر در جشنواره چهل‌وچهارم است که به تهیه‌کنندگی مهدی جعفری جوزانی و در بخش خارج از مسابقه روی پرده می‌رود. داستان فیلم از ماجرای کشف سفال‌های قدیمی در شهر سوخته آغاز می‌شود و به پرونده پیچیده یک قاچاق می‌رسد که بچه‌ها به‌دنبال حل آن هستند.

هستی صلاح، سپهر ترابی، نیما رئیسی و محمدرضا علیمردانی در این اثر صداپیشگی می‌کنند.

در دومین سانس از اولین روز جشنواره فیلم سینمایی «غوطه‌ور» اکران می‌شود.

محمدجواد حکمی کارگردان و نویسنده «غوطه ور» به تهیه‌کنندگی سعید پروینی است. فیلمی اجتماعی که درباره یک افسر میانسال و کهنه‌کار اداره آگاهی است. او در آستانه ارتقا به ریاست اداره، با پروندهای پیچیده مواجه می‌شود.

محسن قصابیان، آیدا ماهیانی، مهران غفوریان، پیام احمدی‌نیا، مسعود کرامتی، رویا جاویدنیا، نسیم ادبی و سیاوش چراغی‌پور در این فیلم مقابل دوربین رفته‌اند.

در سومین سانس از اولین روز جشنواره، فیلم سینمایی «غبار میمون» به نمایش در می‌آید.

«غبار میمون» جدیدترین اثر آرش معیریان در مقام کارگردان به تهیه‌کنندگی سعید مرادی و با فیلمنامه‌ای از امیر بوالی ساخته شده است. این فیلم درباره یک نیروی ارشد امنیتی است که درمی‌یابد که ایمانوئل (دانشمند علوم شناختی) که منبع اوست، از سوی نیروهای سرویس بیگانه شناسایی شده و بنابراین رهسپار کشوری ثالث می‌شود.

علی دهکردی، پژمان بازغی، سیدمهرداد ضیایی، کامران تفتی، پیام احمدی‌نیا، بیاینا محمودی، ارسلان قاسمی، لیلا زارع و بهار نوحیان در «غبار میمون» به ایفای نقش پرداخته‌اند.

منبع: تسنیم

{$sepehr_key_185599}