سردار آزمون در آستانه بازگشت به ترکیب الاهلی | خبر خوشحال‌کننده برای قلعه‌نویی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، سردار آزمون که در اردوی قبلی تیم ملی در امارات غایب بود و دیدارهای برابر کیپ‌ورد و ازبکستان را از دست داد، حالا در آستانه بازگشت قرار دارد. از امارات به مربیان تیم ملی خبر رسیده که این مهاجم از بازی مقابل خورفگان شانس بازی دارد. هرچند که گفته شده شاید سردار در بازی های ابتدای کمتر به میدان برود(شاید تعویضی) اما خبر مسرت بخش این است که سردار هر چه به جلو حرکت کند، آماده تر می شود و شانس بیشتری برای بازی در ترکیب اصلی تیمش خواهد داشت و چه بسا در بازی های آتی تیمش به خصوص مقابل الهلال عربستان در لیگ نخبگان آسیا نیز شانس فیکس بودن را داشته باشد.

از اردوی تیم ملی خبر می‌رسد که امیر قلعه‌نویی و دستیارانش با حساسیت و وسواس خاصی وضعیت این بازیکن را زیر نظر دارند. قلعه‌نویی به خوبی می‌داند آزمون، در صورت رسیدن به آمادگی، یکی از ارکان اصلی تیم ملی است و هیچ سرمربی‌ای دوست ندارد مهاجمی با این تجربه و کیفیت را از دست بدهد.

حساسیت و دقت نظر قلعه‌نویی در پیگیری وضعیت مصدومان و ستاره‌ها، نشان می‌دهد کادر فنی تیم ملی با نگاه بلندمدت، به‌ویژه در مسیر جام جهانی، شرایط بازیکنان کلیدی را رها نمی‌کند و بازیکنانی با تجربه سردار آزمون و امثالهم سرمایه‌هایی نیستند که به سادگی از پازل تاکتیکی و فکری مربیان تیم ملی خارج شوند و اعضای کادر فنی با دقت و وسواس وضعیت آن‌ها را دنبال می کنند.

{$sepehr_key_185819}

بازگشت هرچه سریع‌تر سردار آزمون به میادین، به معنای افزایش شانس او برای رسیدن به اوج آمادگی در مقطع حساس پیش روست؛ موضوعی که می‌تواند خبر مسرت‌بخشی برای فوتبال ایران و هواداران تیم ملی باشد.

سردار حالا در مسیری قرار گرفته که هر گامش امیدی تازه در دل قلعه‌نویی و همکارانش است چرا که یک سردار آماده در جام جهانی آتی عمیقا برای تیم ملی یک موهبت است و حقیقتا زمان آن قدر کم است که سردار اگر امروز هم به فرم صد در صدی برسد ودرترکیب اصلی شباب بازی کند، شاید تا شروع جام جهانی به آن آمادگی که مد نظر کادر فنی تیم ملی است دست نیابد اما پر واضح است که حتی نیمی از توانایی این مهاجم نیز وسوسه برانگیز است و شانس بالایی برای او ایجاد خواهد کرد تا در جام جهانی درترکیب تیم ملی باشد.

به هرحال این سردار و این روزهای باقی مانده تا جام جهانی و مربیان تیم ملی که دل بسته‌اند به تجربه این بازیکنان تا درجام جهانی بهترین نتایج نصیب فوتبال ایران شود.