ارتش پاکستان: ۱۳۳ تروریست در ۴۸ ساعت گذشته در ایالت بلوچستان کشته شدند 

به گزارش شهرآرانیوز، شمار تلفات تروریست‌های تجزیه طلب در درگیری‌های امروز (شنبه) با نیرو‌های امنیتی در مناطق «گوادر، کویته، نوشکی، دالبندین، مستونگ و پنجگور» به ۹۲ کشته افزایش یافت.

در عملیات پاکسازی، سه مهاجم انتحاری از پای درآمدند. ۱۵ نظامی پاکستان نیز در جریان تبادل آتش با مهاجمان کشته شدند.

ارتش پاکستان افزود که تروریست‌ها در اقدامی بزدلانه ۱۸ نفر از غیرنظامیان از جمله چند زن و کودک را در بخش‌های مختلف ایالت بلوچستان را به قتل رساندند.

در مجموع ۱۳۳ تروریست طی عملیات ضد تروریستی ارتش در مناطق مختلف ایالت بلوچستان پاکستان در ۴۸ ساعت گذشته به هلاکت رسیدند.

ارتش پاکستان اعلام کرد: گزارش‌های اطلاعاتی به طور واضح تأیید کرده‌اند که این حملات توسط سرکردگان حلقه تروریستی که از خارج از پاکستان فعالیت می‌کردند، سازماندهی و هدایت شده است، که در طول این حادثه با تروریست‌ها در ارتباط مستقیم بودند.

شورشیان وابسته به گروه‌های تروریستی تجزیه طلب در ایالت بلوچستان مسوولیت پیشتر بسیاری از حملات هدفمند به کارگران غیر بومی و همچنین خودرو‌های عمومی و متعلق به نیرو‌های امنیتی را برعهده گرفته‌اند.

منبع: ایرنا

{$sepehr_key_185906}