مروری بر آمار وقایع حیاتی ۸ ماهه خراسان رضوی| بیش از ۲۸ هزار واقعه ازدواج ثبت شده است

به گزارش شهرآرانیوز؛ با وجود کاهش نسبی ولادت و ازدواج، همچنان جزو استان‌های پیشتاز کشور در این شاخص‌هاست.

در مقابل، آمار طلاق در استان روندی کاهشی داشته، هرچند سهم استان از کل طلاق‌های کشور همچنان بالاست.

در این مدت، ۱۲ هزار و ۶۴۲ مورد طلاق در خراسان رضوی ثبت شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته، کاهش بیش از ۸ درصدی را داشته و با کاهش ۱۳ درصدی نسبت به دو سال قبل رو به رو بوده، همچنین، سهم ۱۰.۵ درصدی از کل طلاق‌های کشور (رتبه دوم پس از تهران) را به خود اختصاص داده است.

در ۸ ماه امسال ۲۸ هزار و ۲۷۷ مورد ازدواج در خراسان رضوی ثبت شده که کاهش ۳.۵ درصدی نسبت به سال گذشته و رتبه دوم کشور پس از تهران را به خود اختصاص داده است.

تعداد ولادت در این مدت در خراسان رضوی، ۵۹ هزار و ۵۴۸ مورد بوده که کاهش بیش از ۷ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته و رتبه دوم کشور در تعداد ولادت پس از تهران را به خود اختصاص داده، این آمار نشان می‌دهد حدود ۱۰ درصد ولادت‌های کشور مربوط به خراسان رضوی است.

تعداد وفات در خراسان رضوی نیز طی ۸ ماه اخیر، ۲۲ هزار و ۵۱۸ مورد بوده که افزایش حدود ۲ درصدی نسبت به سال گذشته و سهم ۸ درصدی از کل فوتی‌های کشور رو به رو بوده است.

منبع: روزنامه خراسان

{$sepehr_key_185923}