بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی ۱۳ پروژه پالایشگاه سرخس با حضور وزیر کار

به گزارش شهرآرانیوز؛ مراسم بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی ۱۳ پروژه فنی، عملیاتی، زیست‌محیطی و پدافند غیرعامل پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد با سرمایه‌گذاری بالغ بر ۲۹ هزار میلیارد ریال ظهر امروز با حضور احمد میدری وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی و غلامحسین مظفری، استاندار خراسان رضوی برگزار شد.

از مجموع این پروژه‌ها، ۱۰ طرح به بهره‌برداری رسید و عملیات اجرایی سه پروژه جدید نیز آغاز و کلنگ آنها به زمین زده شد.

شاخص‌ترین طرح، آغاز عملیات اجرایی پروژه زیست‌محیطی تأسیسات بازیابی گاز کربنیک خروجی واحد تغلیظ گاز اسیدی با سرمایه‌گذاری حدود ۲۶ هزار میلیارد ریال است که با مشارکت بخش خصوصی اجرا می‌شود و ۱۰۰ اشتغال مستقیم ایجاد می‌کند.

آغاز عملیات اجرایی پروژه بازیابی کامل آب‌های خروجی پالایشگاه و همچنین کلنگ‌زنی محل اسکان کارکنان در مجاورت پالایشگاه از دیگر پروژه‌هایی است که اجرا شد.

پایان تعمیرات اساسی و بهره‌برداری از توربین‌های تزریق گاز واحد ذخیره‌سازی، تعویض پوشش خط هشت اینچ آبرسانی و چندین پروژه فنی، عملیاتی و زیست‌محیطی دیگر از جمله طرح‌هایی است که امروز به بهره‌برداری رسید.

منبع: فارس

{$sepehr_key_187181}