ادعای زلنسکی درباره تجهیزات نظامی اوکراین

به گزارش شهرآرانیوز، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین شامگاه یکشنبه در سخنانی گفت: «اوکراین در حال حاضر توافق‌نامه‌هایی برای تامین ۵۰ تا ۱۰۰ فروند جنگنده گریپن و ۱۰۰ فروند هواپیمای رافال دارد. از نظر ما، این بهترین هواپیما‌های جهان هستند. در حال حاضر، نیروی هوایی اوکراین جنگنده‌های اف-۱۶ را نیز در اختیار دارد و ۲۵۰ فروند هواپیمایی که من پیشتر به آنها اشاره کردم.»

طبق گزارش خبرگزاری «اسپوتنیک» رئیس‌جهمور اوکراین با اشاره به افرادی که به‌لحاظ سنی مشمول عضویت در ارتش و خدمت در جنگ نمی‌شوند، افزود: «به‌رغم وجود جنگ، اوکراین هیچ برده‌داری ندارد. افرادی که در سن عضویت و استقرار در ارتش نیستند، حق ترک کشور را دارند. شما نمی‌توانید مردم را مجبور به بازگشت کنید. مردم وقتی واقعا اوکراین را دوست بدارند، برمی‌گردند.»

زلنسکی درباره چشم‌انداز اقتصادی و نظامی اوکراین گفت: «۱۰ مرکز صادرات در اروپا تا سال ۲۰۲۶ برای صادرات پهپاد‌های اوکراینی فعالیت خواهند کرد و در ماه فوریه، شاهد فعالیت خطوط تولید پهپاد‌های اوکراینی در آلمان خواهیم بود. ما طی حدود ۱۰ سال، ۳۰۰ تا ۵۰۰ میلیارد دلار از پهپاد‌ها سود خواهیم برد.»

او همچنین گفت: «ما پدافند هوایی نداشتیم و در آغاز جنگ، فقط ۲۵ سامانه اس-۳۰۰ داشتیم. در دهه ۱۹۹۰، کی‌یف به تنهایی ۲۵۰ سامانه پدافند هوایی داشت و امروز ما در حال ساخت صنعت پدافند هوایی خود از صفر هستیم.»

این اظهارات ولودیمیر زلنسکی درحالی عنوان شده‌اند که او همچنان خواستار کمک‌های غربی به کشورش است و روسیه نیز بار‌ها صراحتا اعلام کرده که «پمپاژ سلاح به کی‌یف» وخامت اوضاع جنگ را تشدید می‌کند و موجب طولانی‌تر شدن این بحران می‌شود.

منیع: مهر

{$sepehr_key_187919}