طبق گزارش‌های غیررسمی کنسول پلی استیشن ۶ سی گیگابایت حافظه خواهد داشت

به گزارش شهرآرانیوز؛ موج جدید شایعات دربارهٔ سخت‌افزار نسل بعدی پلی‌استیشن، بر ظرفیت حافظه تمرکز دارد. این اطلاعات (مثل همیشه) از سوی افشاگر معروف KeplerL۲ منتشر شده؛ فردی که تحولات مرتبط با سخت‌افزار سونی را به‌دقت دنبال می‌کند. جدیدترین ادعا حاکی از آن است که کنسول‌های آیندهٔ پلی‌استیشن به ۳۰ گیگابایت حافظه GDDR۷ مجهز خواهند بود.

عدد ۲۴ گیگابایت برای کنسول دستی در بحثی در انجمن NeoGAF دربارهٔ مسیر کنسول‌های نسل بعدی مطرح شده است. انتظار می‌رود کنسول دستی از حافظهٔ LPDDR۵X استفاده کند که با پیکربندی کنسول‌های دستی ویندوزی فعلی هم‌خوانی دارد. ظرفیت بالای حافظه نشان می‌دهد این دستگاه قادر خواهد بود بازی‌های نسل فعلی را بدون محدودیت حافظه اجرا کند.

گفته می‌شود سونی قصد دارد از ماژول‌های حافظهٔ ۳ گیگابایتی GDDR۷ با پیکربندی clamshell استفاده کند. اگرچه پهنای باس حافظه از ۲۵۶ بیت به ۱۶۰ بیت کاهش می‌یابد، اما سرعت بالاتر حافظه (۳۲ گیگابیت بر ثانیه برای هر چیپ) باعث می‌شود پهنای باند کلی افزایش یابد و به ۶۴۰ گیگابایت بر ثانیه برسد؛ رقمی که حدود ۱۱ درصد بیشتر از  پلی استیشن پرو ۵ است. در صورت صحت این اطلاعات، ظرفیت ۳۰ گیگابایتی به یک چیدمان فیزیکی نسبتاً غیرمعمول، اما قابل‌اجرا اشاره دارد، چرا که رابط ۱۶۰ بیتی با ده کانال حافظهٔ ۱۶ بیتی هم‌راستا است.

شرکت‌های AMD و سونی همکاری خود را در پروژهٔ Amethyst تأیید کرده‌اند. به‌طور غیررسمی گفته می‌شود سخت‌افزار نسل بعدی گیمینگ سونی از معماری RDNA۵ استفاده خواهد کرد؛ همان معماری‌ای که در کنسول‌های ایکس‌باکس مبتنی بر سیلیکون «Magnus» نیز به کار خواهد رفت.

{$sepehr_key_188195}