استاندار خراسان رضوی: ۳۰ درصد اعتبارات عمرانی به بخش راه و شهرسازی اختصاص پیدا می‌کند

به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین مظفری، در آیین افتتاح و بهره‌برداری پروژه‌های وزارت راه و شهرسازی در استان، با اشاره به آغاز عملیات ریل‌گذاری ٣۶ کیلومتر از مسیر متروی گلبهار مشهد اظهار کرد: امروز شما شاهد اتفاقی خوب برای مردم گلبهار و در ادامه مسیر برای مردم چناران هستیم و واقعیت این است که در استان پهناور خراسان رضوی پروژه‌های متعددی در سال جاری اجرا شده و بیش از ۸۸ هزار میلیارد تومان پروژه در این مدت افتتاح و به بهره‌برداری رسیده است.

وی افزود: این اقدامات علی‌رغم همه سختی‌ها و محدودیت منابع محقق شده و لازم می‌دانم از مدیران دستگاه‌های اجرایی استان، شورای برنامه‌ریزی، مسئولان شهرستان‌ها و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی که با هماهنگی و پشتکار در اجرای این طرح‌ها نقش داشتند، قدردانی کنم و امیدواریم بتوانیم وظیفه خود را در خدمت خالصانه و صادقانه به مردم استان ادا کنیم.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: حضور مسئولان وزارت راه و شهرسازی و اشراف آنان به مسائل استان یک فرصت ارزشمند است و درخواست دارم مجموعه حوزه راه و شهرسازی این شرایط را یک فرصت بدانند و ما نیز به عنوان نماینده دولت تلاش کنیم با استفاده از این ظرفیت، گام‌های مؤثری برای توسعه استان برداریم.

اختصاص ۳۰ درصد اعتبارات عمرانی در بخش راه و شهرسازی

وی تصریح کرد: شرایط عمومی استان، فضای همراهی و همدلی برای خدمت به مردم است و باید همه در کنار هم، همدل و هم‌قسم برای خدمت به مردم تلاش کنیم، چرا که مردم از ابتدای انقلاب تا امروز در همه مقاطع در کنار نظام و کشور بوده‌اند و این ما هستیم که باید ثابت کنیم خادم مردم هستیم و به همه زوایای مسائل توجه داریم.

مظفری گفت: در حوزه عمرانی و زیرساخت‌ها، به‌ویژه در بخش راه و شهرسازی که حدود ۳۰ درصد اعتبارات عمرانی را به خود اختصاص می‌دهد، اقدامات انجام شده نقش مهمی در زندگی مردم دارد و توسعه راه‌ها، بزرگراه‌ها و آزادراه‌ها موجب آرامش و آسایش بیشتر مردم خواهد شد.

وی ادامه داد: در حوزه مسکن نیز بدون تردید یکی از مهم‌ترین نیاز‌های جامعه، تأمین مسکن است و اگر بتوانیم برای مردم مسکن مناسب فراهم کنیم بخش مهمی از مشکلات آنان حل می‌شود و اگرچه روند اجرای طرح‌های مسکن مناسب بوده، اما باید تلاش کنیم سرعت اجرای این پروژه‌ها افزایش یابد تا بتوانیم این نیاز اساسی را برطرف کنیم.

{$sepehr_key_188414}

مسیر غرب مشهد تا چناران، منطقه‌ای ویژه و راهبردی است

استاندار خراسان رضوی اظهار کرد: مسیر غرب مشهد تا چناران و خروجی استان خراسان رضوی منطقه‌ای ویژه و راهبردی است و به عنوان محور توسعه شهر مشهد شناخته می‌شود و ضروری است مطالعات دقیق، به‌روز و مطابق استاندارد در این منطقه انجام شود که این موضوع شامل توسعه آزادراه مشهد ـ چناران، خطوط ریلی مشهد ـ گلبهار و ساماندهی شهرک‌های صنعتی مستقر در این محدوده است.

وی افزود: این منطقه به دلیل استقرار صنایع، شکل‌گیری ساخت‌وساز‌های متعدد در سال‌های گذشته و همچنین قرار گرفتن بخش مهمی از تأمین آب مشهد در این مسیر، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و لازم است ساماندهی و برنامه‌ریزی منسجمی برای توسعه آن انجام شود.

گلبهار یکی از شهر‌های فعال و روبه‌توسعه کشور است

مظفری ادامه داد: شهر جدید گلبهار یکی از شهر‌های فعال و رو به توسعه کشور است و ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های قابل توجهی دارد و ضروری است همزمان با استقرار جمعیت در این شهر، زیرساخت‌ها و امکانات مورد نیاز نیز فراهم شود تا تناسب لازم میان جمعیت و خدمات شهری ایجاد شود.

وی در پایان گفت: امیدواریم با اجرای این پروژه‌ها بتوانیم خدمات شایسته‌ای به مردم ارائه دهیم و واحد‌های مسکونی در حال احداث نیز با رضایت و آرامش در اختیار متقاضیان قرار گیرد و مردم بتوانند با خوشی و برکت از این امکانات استفاده کنند.

جذب ۱۰۳ درصدی اعتبارات بخش راه و شهرسازی

سپس سید عبدالله ارجائی، معاون برنامه‌ریزی و مدیریت منابع وزارت راه و شهرسازی نیز گفت: با همدلی که امروز در سطح استان خراسان رضوی و در سطح ملی میان دولت و مجلس وجود دارد، گام‌های بسیار خوبی در حوزه زیرساختی کشور رقم خورده و مجموعه تلاش مدیران و دست‌اندرکاران اجرایی موجب شده اتفاقات بزرگی در این حوزه شکل بگیرد.

وی افزود: در سال مالی عمرانی گذشته مجموع جذب اعتبارات عمرانی در حوزه حمل‌ونقل در وزارت راه و شهرسازی بالغ بر ۱۰۳ درصد بود که با توجه به شرایط اقتصادی کشور، عدد بسیار قابل توجهی به شمار می‌رود و امسال نیز با تلاش همکاران در سطح کشور و پیگیری‌های مستمر مقام عالی وزارت، تاکنون بیش از ۸۰ درصد جذب اعتبارات محقق شده است.

{$sepehr_key_188415}