جاویدان ایران عزیز ما | راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ مشهد آغاز شد + فیلم

به گزارش شهرآرانیوز، از صبح امروز و حتی قبل از ساعت ۹ صبح، مسیر‌های منتهی به میدان ۱۵خرداد مشهد پوشیده از جمعیت انبوهی است که نه‌فقط عرصه میدان ۱۵خرداد و خیابان امام رضا (ع) بلکه کوچه پس‌کوچه‌های محله را نیز مملو از حضور کرده‌اند. اگرچه ترافیک سنگینی در مسیر بولوار جمهوری اسلامی و بولوار خرمشهر ایجاد شده، اما با حضور گسترده پلیس راهور، تردد خودرو‌ها بدون توقف طولانی در جریان است. قیامت امروز مشهد، انعکاس خون‌دل‌هایی است که در هفته‌های اخیر خوردیم و حالا مردان و زنان و کودکانی که اکثراً خانوادگی به صحنه آمده‌اند، اراده کرده‌اند که یک تیر بر چند نشان باشند؛ رسوایی اغتشاشات، نمایش همدلی و مأیوس‌کردن دشمن.

بنابر اعلام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان، اقشار مختلف مردم مشهد و آحاد زائران و مجاوران امام هشتم (ع) از ساعت ۹ صبح امروز با حضور در میدان ۱۵خرداد، مسیر مراسم باشکوه ۲۲ بهمن امسال را تا حرم مطهر رضوی راهپیمایی کردند.

این برنامه با تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید، قرائت صلوات خاصه و هم‌خوانی سرود ملی برگزار می‌شود و سپس، سیل خروشان جمعیت به سمت دریای نور حرم مطهر رضوی روان شده است.

اینجا ببینید:

{$sepehr_media_2592499_640_360}
 
{$sepehr_media_2592525_640_360}
 
{$sepehr_media_2592550_640_360}

 

{$sepehr_key_188549}