رئیس کل دادگستری خراسان رضوی در دیدار با خانواده‌های شهدای امنیت: شهید شوشتری خدمات ارزشمندی به کشور ارائه داد

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین زرندی در معیت حجت‌الاسلام‌والمسلمین صادقی و رئیس مرکز حل اختلاف کشور در منزل شهیدان «شوشتری» و «روجی» از شهدای اغتشاشات دی‌ماه، حضور یافتند.

همزمان با ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی، رئیس کل دادگستری استان خراسان رضوی و رئیس مرکز حل اختلاف قوه قضاییه با حضور در منزل شهید مدافع امنیت فرج الله شوشتری و جانباز شهید علی اکبر روجی با خانواده‌های این شهیدان بزرگوار دیدار و گفت‌و‌گو کردند.

در این دیدار‌ها رئیس کل دادگستری استان خراسان رضوی با اشاره به آیات نورانی قرآن حکیم گفت: برکات خون این شهیدان عزیز قابل احصا نیست و عزت و امنیت ایران اسلامی به برکت خون این عزیزان تضمین شده است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین زرندی با اشاره به خاطراتی از سردار سرافراز سپاه اسلام شهید نور علی شوشتری افزود: خدمات بسیار ارزشمندی توسط سرداران شهید از جمله سردار شهید شوشتری در مناطق محروم و در راستای حفظ و تامین امنیت ارائه شد، و ما امروز باید قدردان و پاسدار این خدمات باشیم.

رئیس شورای قضایی خراسان رضوی با اشاره به برنامه‌ریزی دشمن برای وارد کردن صدمه به سرمایه‌های مادی و معنوی کشور گفت: عزیزانی که در جریان اقدامات وحشیانه عوامل دشمن از جمله شهید فرج الله شوشتری و جانباز شهید علی اکبر روجی طی مدت اخیر به درجه رفیع شهادت رسیدند، همگی از سرمایه‌های کشور بودند.

{$sepehr_key_189032}

شهید فرج‌الله شوشتری تاثیرات فراوانی از شهید سردار نورالله شوشتری پذیرفته بود و با صلابت راه پدر بزرگوار شهید خود را دنبال می‌کرد و شهید علی اکبر روجی که از یادگاران و جانبازان دوران دفاع مقدس هشت ساله بود نیز هم چنان استوار در راه امنیت کشور تا پای جان از آرمان‌های نظام و رهبری دفاع کرد.

رئیس کل دادگستری استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: دشمن علاوه بر تلاش در زمینه ایجاد بی‌نظمی و ناامنی در کشور، به دنبال ایجاد تفرقه میان مردم ماست، اما ملت بزرگوار و بصیر ایران اسلامی با چنگ زدن به ریسمان محکم الهی و توسل به ائمه معصومین علیهم السلام و با حفظ وحدت و انسجام مثال زدنی، نقشه‌های دشمنان را تا کنون نقش بر آب کرده‌اند.

گفتنی است در  این دیدار خانواده شهیدان علی اکبر روجی و فرج الله شوشتری ضمن تقدیر از مسئولان قضایی خواستار برخورد قاطع با عوامل ناامنی در کشور شدند.

شهید علی اکبر روجی از جانبازان دوران دفاع مقدس و شهید فرج الله شوشتری فرزند سردار رشید اسلام پاسدار شهید نورعلی شوشتری در جریان اغتشاشات اخیر مشهد به دست تروریست‌ها به مقام رفیع شهادت نائل آمدند.