افزایش ۱۱درصدی کشفیات جرایم سایبری خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ | مشهد در رتبه نخست استان

سرهنگ مرتضی حقی در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز اظهار کرد: استان خراسان رضوی پس از تهران بزرگ، دومین استان در وقوعات و کشفیات سایبری کشور است. در سال ۱۴۰۴، بیشترین میزان وقوع جرایم در استان خراسان رضوی به سرقت مالی و کلاهبرداری سایبری اختصاص داشته که از ابتدای سال تا کنون ۶۲ درصد کل جرایم سایبری استان را شامل می‌شود.

وی تصریح کرد: این آمار قابل تعمیم به کل کشور نیز می‌باشد و حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد جرایم سایبری در کشور مرتبط با سرقت، کلاهبرداری و حوزه مالی است که نیازمند هوشیاری و توجه مردم به هشدار‌های پلیس فتا است.

{$sepehr_key_189144}

حقی اذعان کرد: کشفیات پلیس فتا در استان در حوزه جرایم مالی و کلاهبرداری سایبری از ابتدای سال ۶۲ درصد بوده که نسبت به سال گذشته ۱۱ درصد افزایش داشته است که نشان می‌دهد مردم همچنان باید به هشدار‌ها توجه کنند و آن را به دیگران نیز آموزش دهند.

وی افزود: بیشترین آمار دستگیری‌ها نیز مربوط به جرم هتک حیثیت است که ۲۱ درصد از کشفیات را به خود اختصاص داده است. همچنین ۲۵ درصدد جرایم سایبری استان از میان ۶۲ درصد عنوان شده نیز مرتبط با سایت‌های واسطه‌گر فروش همچون دیوار است.

رئیس پلیس فتا خراسان رضوی عنوان کرد: مشهد با اختصاص نزدیک به ۶۵ درصد، رتبه اول را در جرایم سایبری دارد. بعد از آن، شهر‌های سبزوار، نیشابور، تربت حیدریه رتبه‌های بعدی را به خود اختصاص دادند.