نمایش «هیولاکش» به کارگردانی محمد جهان‌پا به یزد رسید

به گزارش شهرآرانیوز، نمایش «هیولاکش» به نویسندگی مهدی سیم‌ریز، کارگردانی محمد جهان‌پا و تهیه‌کنندگی امیرحسین شفیعی پس از اجرا در مشهد، تهران و همچنین حضور در چهل‌وچهارمین جشنواره تئاتر فجر، شب گذشته ۲۴ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ در تالار مرکزی شهر یزد روی صحنه رفت.

نمایش «هیولاکش» به کارگردانی محمد جهان‌پا به یزد رسید

نمایش «هیولاکش»، از ۲۴ تا ۲۷ بهمن‌ماه، هر روز ساعت ۱۹، برای علاقه‌مندان تئاتر، اجرا می‌شود.

این نمایش در چهل‌وچهارمین جشنواره تئاتر فجر و در بخش نمایش‌های صحنه‌ای «ایران من» موفق شد جایزه بهترین نمایشنامه و جایزه بهترین کارگردانی را از آنِ خود کند و جایزه ویژه مکتب شهید قاسم سلیمانی را در بخش صحنه‌ای به دست آورد. همچنین، هیأت داوران بخش نویسندگی، مهدی سیم‌ریز را به‌عنوان برگزیده بهترین نمایشنامه معرفی کرد و محمد جهان‌پا نیز به دلیل کارگردانی این اثر، عنوان برگزیده این بخش را کسب کرد.

نمایش «هیولاکش» از تولیدات «خانه نمایش امید» با مشارکت و حمایت حوزه هنری انقلاب اسلامی خراسان رضوی تولید و اجرا شد و پس از طی مراحل داوری، به جشنواره تئاتر فجر راه یافت. این اثر به‌عنوان نماینده تئاتر مشهد، در این رویداد ملی حضور داشت.

در نمایش «هیولاکش» بیش از ۳۰ بازیگر حضور دارد که با الهام از داستان گشتاسپ در شاهنامه فردوسی و برای مخاطب نوجوان تولید شده است.

نمایش «هیولاکش» به کارگردانی محمد جهان‌پا به یزد رسید

این اثر، به مفاهیمی، چون وطن‌دوستی، ایثار و هویت ملی می‌پردازد و تلاش دارد نوجوانان را از مسیر یک تجربه نمایشی اثرگذار با گنجینه فرهنگی و ادبی ایران، آشنا کند.

{$sepehr_key_189267}