فرماندار مشهد: پلمب و برخورد قاطع با واحد‌های صنفی متخلف اطراف حرم امام‌رضا(ع) در دستورکار قرار گرفت

به گزارش شهرآرانیوز، سیدحسن حسینی در نشست ستاد تنظیم بازار شهرستان، با اشاره به ضرورت نظارت جدی‌تر بر اصناف اطراف حرم مطهر رضوی اظهار کرد: بعضا مغازه‌های اطراف حرف مطهر رضوی، اجحاف گسترده‌ای نسبت به زوار گرانقدر بارگاه منور رضوی دارند و تاکید ما بر این است تا دستگاه‌های نظارتی و بزرگان بازار به این موضوع توجه ویژه کنند.

فرماندار شهرستان مشهد مقدس افزود: برابر گزارشات رسیده، در مغازه‌های اطراف حرم مطهر رضوی برخی اجناس مانند ادویه‌جات به شکل تقلبی به فروش می‌رسد. بر این اساس؛ پلمب و برخورد قاطع با واحد‌های صنفی متخلف در اطراف حرم مطهر در دستور کار قرار گرفته است.

وی به حوزه فعالیت نانوایی‌ها پرداخت و تاکید کرد: آستان قدس رضوی، شهرداری و استانداری خراسان رضوی در حوزه افزایش نانوایی‌های اطراف حرم مطهر رضوی، طرح‌هایی را مانند احداث مجتمع نان دنبال می‌کنند.

حسینی با بیان اینکه در بحث «میوه شب عید و تامین اقلام ماه مبارک رمضان» تمهیدات لازم اندیشیده شده است، تصریح کرد: با توجه به انبوه کالا در بازار، مشکل خاصی وجود ندارد ولی باید آمادگی‌ها افزایش یابد که مشکلی رخ ندهد و غافلگیر نشویم.

معاون استاندار و فرماندار شهرستان مشهد مقدس به طرح کالابرگ اشاره کرد و ادامه داد: اجرای این طرح، کنترل قیمت کالا‌های اساسی، صادرات و خرید تضمینی را به دنبال داشت. در مجموع با سیاست دولت، ادامه این روند کار مفیدی بوده، اما مدیریت و کنترل ما مهم است که باید اهتمام لازم را داشته باشیم.

{$sepehr_key_189868}