حواشی فوتبال مشهد تمام‌شدنی نیست | تاج به بی‌قانونی تن می‌دهد؟

به گزارش شهرآرانیوز، انتخابات هیئت‌رئیسه هیئت فوتبال خراسان رضوی فردا (۲۹ بهمن ۱۴۰۴) در حالی برگزار می‌شود که برخی اعضا برای لغو آن به فدراسیون نامه‌نگاری کرده‌اند!

با توجه به اینکه طبق قانون انتخابات شوراها، کاندیدا‌ها بایستی از مسئولیت‌های خود از جمله ریاست هیئت‌های ورزشی استعفا می‌دادند، «حسن نوری» رئیس هیئت فوتبال مشهد از این مسئولیت کناره‌گیری کرد.

پیش از این کار اما، او به عنوان نماینده هیئت‌های شهرستانی فوتبال خراسان رضوی برای عضویت در هیئت‌رئیسه استان کاندیدا شده بود و فردا در حالی به عنوان نماینده رؤسای هیئت‌های فوتبال شهرستان‌ها نامزد شده که در حال حاضر رئیس هیئت هیچ شهرستانی نیست!

به همین خاطر برخی اعضای مجمع انتخاباتی به فدراسیون و مهدی تاج نامه نوشته‌اند تا مشخص شدن تکلیف این ماجرا، این مجمع لغو شود.

هیئت فوتبال خراسان رضوی که سال‌هاست با نابودی ابومسلم و پدیده و شهرخودرو از رأس اخبار کشور دور بود، همچنان میزبان حواشی عجیب‌وغریبی است که سال‌هاست در خود جای داده است.

آن‌ها آخرین بار در دوران ریاست احسان اصولی، نمایندگانی در لیگ برتر و دسته اول داشتند که همگی منحل شده و حالا صاحب نماینده در لیگ دسته سوم و چهارم فوتبال کشور هستند.

{$sepehr_key_189964}