یونیسف قتل دختران دانش آموز ایرانی توسط آمریکا را محکوم نکرد!

به گزارش شهرآرانیوز؛ صندوق کودکان سازمان ملل یونیسف با انتشار بیانیه‌ای خواستار کاهش خصومت‌ها و تنش‌ها پیرامون ایران شد.

در این بیانیه آمده است: «یونیسف عمیقاً نگران گزارش‌های مربوط به حملات در ایران و سراسر منطقه است که خطر جدی برای کودکان را نشان می‌دهد. گزارش‌هایی از حمله به مدارس در ایران، از جمله یک مدرسه دخترانه در میناب در استان هرمزگان در جنوب ایران، وجود دارد. بنا به گزارش‌ها، ده‌ها دانش‌آموز کشته و بسیاری دیگر زخمی شده‌اند.»

صبح روز گذشته دبستان شجره طیبه میناب هدف حمله موشک‌های آمریکایی‌-صهیونیستی واقع شد. به گفته مقامات محلی، شمار شهدای این جنایت به ۱۵۹ تن افزایش یافته است.

صندوق کودکان سازمان ملل افزود: «یونیسف درخواست دبیرکل برای توقف فوری خصومت‌ها و کاهش تنش را تکرار می‌کند. یونیسف همچنین از همه طرف‌ها می‌خواهد که حداکثر خویشتنداری را به خرج دهند و به تعهدات خود تحت قوانین بین‌المللی بشردوستانه و حقوق بشر، از جمله حفاظت از غیرنظامیان و خدمات ضروری که کودکان برای زنده ماندن به آن متکی هستند، عمل کنند. هدف قرار دادن غیرنظامیان و اهداف غیرنظامی، از جمله مدارس، نقض قوانین بین‌المللی است.»

منبع: فارس