شهدای آذربایجان شرقی در حملات نیرو‌های آمریکایی- صهیونی به ۴۲ نفر رسید (۱۱ اسفند ۱۴۰۴)

به گزارش شهرآرانیوز، مجید فرشی دوشنبه شب در گفت و گویی اظهار کرد: با این حملات تعداد مجروحان نیز به ۲۱۲ رسید، اما تهاجم امروز خسارات چندانی بر جای نگذاشته است.

وی یادآوری کرد: دشمن با ایجاد جنگ روانی و انتشار شایعات تلاش می‌کند در جامعه وحشت ایجاد کند؛ امروز نمونه‌ای از این تلاش‌ها را در قالب انتشار خبر جعلی حمله به پالایشگاه و تأسیسات و زیرساخت‌های آب استان شاهد بودیم، در صورتی که هیچ مشکلی در تامین آب، برق، گاز، بنزین و سایر اقلام راهبردی در استان وجود ندارد.

{$sepehr_key_193568}

فرشی ادامه داد: بر این اساس از مردم شریف استان درخواست داریم آرامش خود را حفظ کنند، به شایعات توجه نکنند و اخبار را تنها از مراجع رسمی پیگیری کنند؛ مردم عزیز در هنگام فعال بودن پدافند‌ها در منزل بمانند و از حضور در فضای باز خودداری کنند.

وی همچنین از مردم آذربایجان شرقی درخواست کرد تا از ازدحام و نزدیک شدن به مراکزی که مورد حمله واقع شده‌اند، خودداری کنند.

وی ادامه داد: از مردم فهیم استان استدعا داریم جهت حفظ امنیت کشور با نیرو‌های انتظامی، سپاه و ارتش همکاری کنند و هرگونه تحرکات مشکوک را به سرشماره‌های ۱۱۰ و ۱۱۳ اطلاع دهند.

منبع: ایرنا