راه‌اندازی پویش «افطاری ساده» برای یادبود رهبر معظم انقلاب در جوار حرم امام‌رضا(ع)

به گزارش شهرآرانیوز، محمد واحدی در تشریح این خبر اظهار کرد: به دنبال شهادت قائد امت حضرت آیت الله خامنه‌ای، پایگاه‌های افطاری ساده به محلی برای یادبود سیدالشهدای ایران اسلامی، فرماندهان و رزمندگان جمهوری اسلامی ایران و شهدای ملت تبدیل شده است.

وی اضافه کرد: همچنین فضاآرایی ویژه‌ای در مبادی منتهی به حرم مطهر رضوی درپی شهادت رهبر انقلاب و جمعی از فرماندهان، در ساعات اولیه پس از این واقعه اسف‌بار انجام و بیش از ۱۳ هزار و ۵۰۰ متر پارچه ریسه‌ای مشکی، ۴۵۰ عدد بیرق و ۲۵۰ پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران در چهار محور اصلی منتهی به حرم مطهر رضوی نصب شد.

معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری منطقه ثامن ادامه داد: همچنین در محدوده حرم مطهر رضوی، ۱۶ عدد سازه داربستی برای نصب و اکران پارچه‌نوشته‌های مشکی تسلیت این ایام با پیام «آجرک الله یا صاحب الزمان (عج)» و تصاویر تمثال امام شهید امت نیز نصب شده است.

واحدی افزود: برپایی ایستگاه صلواتی در تقاطع شارستان و نواب، تعویض پرچم‌های در اهتزاز مقابل ادارات تابعه منطقه از دیگر اقدامات است.

منبع: ایرنا

{$sepehr_key_193678}