باشگاه تراکتور نقره داغ شد

به گزارش شهرآرانیوز، تیم فوتبال تراکتور در چارچوب رقابت‌های هفته ششم لیگ نخبگان آسیا، در تاریخ یکم دی، در ورزشگاه یادگار امام تبریز میزبان الدحیل قطر بود که با نتیجه ۲ بر یک پیروز شد.

باشگاه تراکتور توسط AFC به دلیل دو تخلف جریمه شده است. AFC معتقد است که هواداران تراکتور حداقل ۶ وسیله آتش‌زا پرتاب کرده‌اند و همچنین هواداران حداقل ۲ بار به زمین بازی وارد شدند. به همین دلیل باشگاه تراکتور ۵۰ هزار دلار جریمه شده است.

همچنین AFC باشگاه تراکتور را به دلیل کوتاهی در این موارد جریمه کرده است؛ کوتاهی در رعایت و اجرای قوانین ایمنی موجود و انجام هرگونه اقدامات احتیاطی ایمنی که شرایط در طول و بعد از مسابقه ایجاب می‌کند. مورد دیگر کوتاهی در اطمینان از حفظ قانون و نظم در ورزشگاه و اطراف آن بوده که برای این موضوع باشگاه تراکتور ۱۰ هزار دلار جریمه شده است.

در مجموع باشگاه تراکتور ۶۰ هزار دلار آمریکا جریمه شده که باید ظرف ۳۰ روز پرداخت کند.

منبع: ایسنا

{$sepehr_key_194032}