تولیت آستان قدس رضوی: دشمنان، ایران مقتدر و مستقل را نمی‌توانند ببینند

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله احمد مروی، عصر امروز در نشست صمیمانه با جمعی از مدیران و فعالان رسانه‌های مشهد، در بیان برخی خصوصیت‌های رهبر شهید انقلاب اسلامی، به صمیمیت ایشان اشاره و اظهار کرد: ایشان به سن و سال و ظاهر و پوشش افراد توجهی نداشتند و خط‌کشی‌هایی که برخی از ما برای خودمان داریم، از نظر ایشان وجود نداشت. از سخنان تیز و تند ناراحت نمی‌شدند.

وی افزود: بار‌ها رهبر شهید انقلاب اسلامی، این نکته را بیان می‌کردند که دانشجو اگر پرخاشگر نباشد، دانشجو نیست. اصلاً یکی از علامت‌های دانشجویی این است که پرخاشگر باشد. اگر کسی از یک دانشجو به خاطر پرخاشگری او ناراحت شود، دانشجو را نمی‌شناسد. ایشان ارتباط بسیاری با دانشجویان داشتند. جای این نگاه در کشور خالی است و این موارد، از جمله بخش‌هایی از زندگی رهبر شهید انقلاب اسلامی است که بیان نشده است. باید در کنار صلابت و اقتدار و دفاع از نظام، به این بخش‌های زندگی ایشان هم پرداخته شود. نباید نگاه تک‌بعدی به ایشان داشته باشیم.

تولیت آستان قدس رضوی تأکید کرد: باید با نسل جوان ارتباط صمیمانه داشته باشیم و رفاقت کنیم. با آن‌ها از موضع بالا سخن نگوییم و حرف آن‌ها را بشنویم. حتی حرف تند و تلخ آن‌ها را هم بشنویم. بنا نیست که همه از ما تعریف کنند و مطابق میل ما سخن بگویند. باید به همه میدان بدهیم که سخن بگویند و با آن‌ها صمیمی و رفیق باشیم. همان‌گونه‌که رهبر انقلاب اسلامی این‌گونه بودند.

وی در ادامه گفت: خون پاک رهبر شهید انقلاب اسلامی، انقلاب اسلامی و اسلام را حفظ کرد و تقویت کرد و اسلام را ریشه‌دار کرد و آثار و برکات این خون در آینده در عالم ظاهر می‌شود.

تقدیر از اقدام بموقع و شجاعانه خبرگان

آیت‌الله احمد مروی در بخش دیگری از سخنان خود، با تقدیر از اقدام خبرگان ملت در انتخاب رهبر انقلاب اسلامی بیان کرد: این تصمیم بهنگام و بموقع و شجاعانه در برابر تهدیدات رئیس‌جمهور رذل و بی‌آبروی آمریکا قابل‌تقدیر است. تهدیدات رئیس‌جمهور آمریکا در کشوری مانند عراق باعث شده که بیش از ۲ ماه است که نتوانسته‌اند نخست‌وزیر آن را معرفی کنند، اما در کشور ما و باوجود اینکه در حال جنگ و تهدید مستقیم دشمن هستیم، خبرگان تصمیم خود را گرفت و این نشان از استقلال و اقتدار ایران دارد.

وی با اشاره به برخی از خصوصیات آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای، رهبر انقلاب اسلامی، افزود: در فقاهت ایشان تردیدی نیست. ضمن اینکه باوجود آنکه فرزندان رهبر شهید انقلاب اسلامی بر اساس نظر ایشان در کار دفتر رهبر انقلاب اسلامی و مسائل حاکمیتی دخالتی نداشتند، اما بر اساس توصیه ایشان، در جریان مسائل کلان کشور قرار می‌گرفتند و با مسائل جاری کشور بیگانه نیستند. رهبر انقلاب اسلامی، پرورش‌یافته مکتب پدر بزرگوارش است و تبعیت از ایشان، همان‌گونه‌که نسبت‌به رهبر شهیدمان داشتیم، لازم و واجب است.

{$sepehr_key_195860}

مردم خوش درخشیدند

تولیت آستان قدس رضوی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: مردم در این امتحان سخت، انصافاً خوش درخشیدند و مصداق این سخن امام(ره) بودند که می‌فرمود هیچ پیغمبری امتی مانند این امت را نداشته است. باوجود آنکه رهبر آن‌ها و جمعی از فرماندهان به شهادت رسید و موشک‌باران همچنان ادامه دارد، میدان را خالی نکردند. رشادت و صبوری و ثبات قدم مردم قابل‌تقدیر است و نصرت الهی هم شامل حال آن‌ها می‌شود. همین الان هم نصرت الهی را به چشم می‌بینیم و این حضور و ثبات قدم مردم، مصداق نصرت الهی است.

وی افزود: نباید از این غافل شویم که این جنگ، جنگ وجودی است و ارتباطی با مسائل هسته‌ای ندارد. دشمنان، ایران مقتدر مستقل را نمی‌خواهند ببینند و این چالش بزرگ با تمدن غرب را می‌خواهند از بین ببرند. مرحوم مصدق فقط نفت را ملی کرد و استقلال را در بخشی از مملکت و آن هم در درون حاکمیت شاهنشاهی ایجاد کرد و همان را هم نتوانستند ببینند. کودتا کردند و او را حذف کردند. واهمه داشتند که دیگران هم از ایران الگو بگیرند. همین کار را در مورد امیرکبیر هم انجام دادند و به‌جای او، آقاخان نوری را که وابسته و نوکر انگلستان بود، معین کردند. آن‌ها استقلال ایران را نمی‌خواهند.

آمریکا و وابستگان او به هیچ تعهدی پایبند نیستند

آیت‌الله مروی تاکید کرد: این‌ها باید به نسل جوان منتقل شود. آمریکا و وابستگان او به هیچ تعهدی پایبند نیستند. سال‌ها پیش تعهد دادند که ناتو به سمت اروپای شرقی پیشروی نکند و این تعهد را نادیده گرفتند. متعهد شده بودند که چین واحد را قبول دارند و تایوان را قبول ندارند، اما این تعهد را نادیده گرفتند و خلاف آن عمل کردند. حتی اگر سال‌ها پیش هم با آن‌ها مذاکره می‌کردیم و تعهد می‌دادند و بعد‌ها نظر آن‌ها تأمین نمی‌شد، آن را نادیده می‌گرفتند.

وی در ادامه گفت: باید به این نکته توجه داشته باشیم که اگر دشمن بخواهد به مرز‌های ما وارد شود، قبل از آن وارد مرز‌های ذهنی مردم می‌شود؛ لذا نباید تحت تأثیر قرار بگیریم. باید روشنگری کنیم. اگر دشمن مرز‌های فکری و ذهنی را فتح کند، فتح مرز‌های جغرافیایی کار آسانی است. این کاری است که رسانه‌ها برعهده دارند که با روشنگری، اجازه ندهند مردم تحت تأثیر دشمن قرار بگیرند. شما رزمندگان جنگ نرم، باید مرز‌های فکری را صیانت کنید. روحیه قوی، ثبات قدم و امید به آینده را تقویت کنید و به مردم امید بدهید.

تولیت آستان قدس رضوی در پایان تأکید کرد: ما باید مردم را در صحنه داشته باشیم و نگذاریم احساس خستگی کنند. مردم همچنان باید در صحنه بمانند؛ و این کار رسانه‌ها با ارائه تحلیل‌های دقیق از شرایط است. اگر این اتفاق بیفتد، نیازی به فراخوان مردم هم نداریم.