نماینده مجلس: امنیت تنگه هرمز با بیرون رفتن آمریکا از منطقه محقق می‌شود

به گزارش شهرآرانیوز؛ عبدالعلی رحیمی مظفری امروز چهارشنبه (۲۰ اسفندماه) درباره حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی به کشورمان و موضوع بسته شدن تنگه هرمز و ادعای رئیس جمهور آمریکا مبنی بر اینکه این کشور امنیت تنگه هرمز را برقرار می‌کند، گفت: دنیا باید بداند فردی که امنیت منطقه را از بین برده است، ترامپ و رژیم صهیونیستی است و خاورمیانه و خلیج فارس سال‌ها است به دلیل روحیه استکباری و استعماری آمریکا و برخی از کشور‌های اروپایی، دچار چالش‌های متعدد شده است.

رئیس امور نمایندگان مجلس شورای اسلامی با اشاره به اقدامات تحمیلی آمریکا در جنگ عراق با ایران، جنگ عراق و کویت و جنگ آمریکا با عراق عنوان کرد: بسیاری از اتفاقاتی که تاکنون در منطقه رخ داده، به دست کثیف و آلوده آمریکا، رژیم صهیونیستی و برخی از کشور‌های استعماری اروپایی انجام شده است. برهمین اساس زمانی امنیت تنگه هرمز برقرار می‌شود که آمریکا از منطقه بیرون برود.

مظفری با بیان اینکه تنگه هرمز متعلق به کشور‌هایی است که در اطراف تنگه قرار دارند و قرار نیست کشوری با فاصله چند هزار کیلومتر با ناو جنگی مدعی ایجاد امنیت برای آن شود، گفت: وقتی آمریکا تنگه هرمز که منطقه‌ای اقتصادی و تامین کننده انرژی بسیاری از کشور‌های جهان است را به یک فضای امنیتی تبدیل می‌کند، طبیعتا این تنگه آسیب پذیر می‌شود.

عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس یازدهم تصریح کرد: در زمان جنگ نظامی، مسائل اقتصادی، اجتماعی، روانی، درمانی، معیشتی و مسائل دیگر در حاشیه جنگ به وجود می‌آید. به عبارتی اثرات جنگ ترکیبی در همه حوزه‌ها است که سبب می‌شود همه بخش‌ها دچار چالش شوند و تحت تاثیر قرار گرفتن قیمت نفت نیز از جمله آنهاست.

وی اضافه کرد: اگر آمریکا و ترامپ غلط زیادی در تنگه هرمز انجام دهند، قیمت نفت به بیش از ۱۵۰ و حتی ۲۰۰ دلار خواهد رسید که در این صورت، دیگر نفت ۱۵۰ دلاری نمی‌تواند در خدمت صنعت و زیرساخت باشد. یعنی وقتی نفت از یک قیمتی بالاتر برود، دیگر برای مسائل صنعتی و اقتصادی ارزش و صرفه اقتصادی ندارد.

عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس یازدهم با بیان اینکه در شرایط فعلی باید همه دست به دست هم دهیم تا از این شرایط عبور کنیم، خاطرنشان کرد: دشمن اجنبی با چشم طمع به منابع و خاک این کشور به ما حمله کرده است و در پی تجزیه ایران است که در چنین شرایطی باید تلاش کنیم آنها، این آرزو را به گور ببرند و لازمه رسیدن به این هدف برخورداری از صبر، بردباری و افزایش تاب آوری است.

{$sepehr_key_196042}

منبع: ایرنا