به گزارش شهرآرانیوز، دهقانی نوشت:
دلم برای اتفاق تلخ کودکان نه، فرشتگان پشت نیمکتنشین میناب شکست و تسلیت برای فرشتگان بار سنگین دارد.. نمیدونم چه واژهای به زبان بیارم ولی فقط میتونم بگم اندوه و غم در این روزها به غیر از اینکه سکوت کنم و تماشای جهانی باشم که در قرن ۲۱ در جهانی زندگی میکنیم که هنوز برای خونهای بی گناه سکوت و سکوت جایش را میگیرد و چه تلخ و چه دروغ جهان پیشرفته را به ما مثل تخم مرغ رنگی رنگ شده نشانمان دادند.
اما مردم شریف ایران که با اتحاد و یکپارچگی موشکهای به زمین خورده را همچون سیاوش که از اتش پرید و گلستان شد رقم زدن.
من در پی آرزویی هستم که در خاک کشورم دانه آرامش را به زودی در وطنم که با خون مردمنشان قرنها تبدیل به ضریحی به نام ایران شده کاشته شود.
تسلیت به مردم شریف ایران، شیر زنان و شیر مردان که در بستر ایرانبانو قوی و شجاع و تنومند نفس کشیدند و نفس خواهند کشید.
دوستت دارم ایران... و دشمنانت در برگه برگههای تاریخ تا به امروز سرنوشتی تلخ به جا گذاشتند. ایران همیشه ایران خواهد ماند.
{$sepehr_key_196831}