جانشین نیروی دریایی ارتش: انتقام خون شهدای ناوشکن دنا به‌موقع و به‌جا گرفته خواهد شد

به گزارش شهرآرانیوز، امیر دریادار «فرامرز بمانی» روز دوشنبه ۲۵ اسفند ۱۴۰۴ ضمن تسلیت شهادت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای (ره) و سرداران و فرماندهان شهید در حمله تروریستی آمریکا و رژیم صهیونیستی، اظهار داشت: نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران یک نیروی بین‌المللی علمی، سیاسی و نظامی است که در عرصه جهانی افتخارآفرینی کرده است. مأموریت‌های این نیرو شامل حضور مستمر در اقیانوس‌ها، آب‌های آزاد جهان و بنادر مختلف است و این مأموریت به‌طور پیوسته در دهه‌های گذشته با دقت و با کمال توانمندی انجام شده است.

جانشین نیروی دریایی ارتش افزود: یکی از این مأموریت‌ها، حضور ناوشکن جمهوری اسلامی ایران «دنا» به همراه دو فروند ناو دیگر در رزمایش بین‌المللی میلان ۲۰۲۶ هند بود که به درخواست کشور هند و با حضور مقتدرانه جمهوری اسلامی ایران و دیگر کشور‌های دارای توانمندی‌های دریایی انجام شد. پس از پایان این رزمایش ناوشکن دنا به همراه کارکنان سرافراز خود در حال بازگشت به میهن اسلامی ایران بود که همزمان با این بازگشت، جنگ رمضان در منطقه به وقوع پیوست و استکبار جهانی که هیچ خط قرمزی برای خود قائل نیست، در یک اقدام ناجوانمردانه، این عزیزان را به شهادت رساندند.

{$sepehr_key_197343}

دریادار بمانی نداجا با اشاره به اینکه پیکر مطهر تعدادی از شهدای این حادثه در قعر آب‌ها آرمید، افزود: یکی از لباس‌های کارکنان ولایتمدار نیروی دریایی ارتش، سفیدرنگ است؛ این رنگ به معنای آن است که ما پیوسته در همه شرایط، کفن‌پوش انقلاب، ولایت و مردم بزرگ ایران هستیم.

وی با بیان اینکه کارکنان نیروی دریایی از دل همین مردم برمی‌آیند و فرزندان همین ملت بزرگ هستند، عنوان کرد: این رزمندگان غیور و جوانان شجاع ایران اسلامی همچنان با شور و حرارت در همه صحنه‌ها حضور دارند.

جانشین نیروی دریایی ارتش با تأکید بر ادامه راه شهدای نداجا، گفت: ما عهد خود را با رهبر معظم انقلاب اسلامی تجدید و اعلام می‌کنیم که راه این شهدای عزیز را با صلابت و اقتداری بیشتر ادامه خواهیم داد. ما همچنین با حضور در مراسم تشییع و تدفین، به این شهدای بزرگ قول می‌دهیم که انتقام مناسبی از عوامل این جنایت بگیریم.

دریادار بمانی با تاکید بر این که انتقام خون ناوشکن دنا به‌موقع و به‌جا گرفته خواهد شد گفت: پیروزی و اقتدار جمهوری اسلامی ایران در همه عرصه‌ها حفظ خواهد شد.

منبع: ایرنا