کمک ۷۰ میلیارد تومانی مردم به بهزیستی طی ۱۹ روز جنگ رمضان

به گزارش شهرآرانیوز، سید جواد حسینی در جلسه ویدیو کنفرانس با حضور معاونان و مدیران کل استانی بهزیستی در سراسر کشور، ضمن مرور روایت‌های دوران جنگ از حضور موفق وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان بهزیستی در جنگ اخیر خبر داد و جزئیات اقدامات انجام‌شده را تشریح کرد.

حسینی در سخنانی با مرور روایت‌های دوران جنگ گفت: هم‌اکنون شاهد تسلط رسانه‌ای نابرابر در جهان هستیم، اما از دل همان غرب روایت‌هایی بیان می‌شود که واقعیت‌ها را نشان می‌دهد.

وی با اشاره به نظرات نظریه‌پردازان غربی درباره جنگ ادامه داد: فوکویاما درباره جنگ فعلی گفت: آمریکا زیر کنترل افکار کودکی است که گویی از آتش‌بازی لذت می‌برد در حالیکه جهان به کام جنگ کشیده می‌شود که سرانجام روشنی نخواهد داشت.

هابرماس فیلسوف آلمانی که چند روز قبل فوت کرد در مقاله‌ای در سال ۲۰۲۶ نوشت: عقلانیت ابزاری غرب که مبتنی بر نظریه هزینه فایده است در برابر عقلانیت ارزشی ایران که مبتنی بر کرامت و حق است، عقب مانده است.

یووال نوح هراری نویسنده کتاب ۲۱ درس برای قرن ۲۱ نیز می‌گوید: تاریخ انباشته از جنازه‌های امپراتوری‌هایی است که می‌خواهند قدرت نظامی را بر برتری تمدن فائق آورند، اما در تاریخ هیچگاه اینگونه نشد. ایران یک کشور دولت‌ملت به معنای مدرن نیست و یک کشور و تمدن سه هزار ساله است که هیچ‌کس توان محو آن را ندارد و ترامپ دچار اشتباه محاسباتی و شکست خواهد شد.

سناریو‌های شکست‌خورده آمریکا و رژیم صهیونیستی

رئیس سازمان بهزیستی یادآور شد: آمریکا و رژیم صهیونیستی سه سناریو داشتند که در هر سه شکست خوردند: سناریوی نخست، شبیه‌سازی عراق و تغییر رژیم است که تصور می‌کردند در چند روز نخست جنگ این اتفاق می‌افتد، اما شکست خوردند.

سناریوی دوم، ونزوئلایی‌سازی ایران است که ترامپ علنی اعلام کرد که رهبر آینده ایران باید با نظر او انتخاب شود که با انتخاب رهبرمان آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای در این سناریو نیز شکست خورد.

سناریوی سوم، سوریه‌ای‌سازی ایران از طریق جنگ و آشوب داخلی است که با حضور مردم در خیابان‌ها در این سناریو هم شکست خوردند و آمریکا اکنون برای استمرار جنگ دچار استیصال شده است.

وی تأکید کرد: با پایداری ایران موفق از این دوره عبور خواهیم کرد.

اقدامات بهزیستی در جنگ

حسینی در بخش دوم صحبت‌های خود ضمن تشکر از مسئولان و کارکنان بهزیستی در سراسر کشور گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان بهزیستی با استفاده از تجربه جنگ ۱۲ روزه در جنگ اخیر حضور موفقی در میدان داشتند.

رئیس سازمان بهزیستی با اشاره به آمار تماس‌ها با خط تلفنی ۱۴۸۰ صدای مشاور و ۱۲۳ اورژانس اجتماعی در ایام جنگ گفت: ۴۲۰۰۰ تماس با خط ۱۴۸۰ صدای مشاور از ابتدای جنگ تا امروز  و ۲۷۰۰۰ تماس با خط ۱۲۳ اورژانس اجتماعی داشتیم که اورژانس ۵۴۴۲ تیم سیار مداخله اعزام کرد و مداخله ۸۶۰ تیم مرتبط با جنگ بود.

وی افزود: خطوط ۱۴۸۰ و ۱۲۳ شبانه‌روزی شده‌اند که این وضعیت باید استمرار یابد.

{$sepehr_key_197823}

تخلیه ۱۳۰ مرکز نگهداری

حسینی درباره وضعیت مراکز نگهداری سازمان بهزیستی عنوان کرد: ۱۰۰۰ مرکز روزانه توانبخشی خدمات خود را به صورت مجازی ارائه می‌دهند و ۱۳۰ مرکز در مجاورت مناطق حساس جابجاشده‌اند همچنین ۲۴۰۰۰ نفر از افراد نگهداری شده در این مراکز به مناطق امن منتقل شدند و ۲۲۰۰۰ نفر با طی شرایط قانونی به نزد خانواده بازگشتند.

رئیس سازمان بهزیستی ادامه داد: مراقبت و حمایت از مراکز نگهداری همچون سالمندان، معلولان، اوتیسم، اعصاب و روان و کودکان برای حفظ امنیت ساکنان و تدارک نیاز‌ها به‌ویژه در بعد غذا و دارو باید مورد توجه باشد.

۷۰ میلیارد تومان کمک مردمی به بهزیستی

حسینی درباره کمک‌های مردمی در ایام جنگ گفت: از ابتدای جنگ تا به امروز ۷۰ میلیارد تومان کمک نقدی مردم به سازمان بهزیستی را شاهد هستیم همچنین ۱۲۴ هزار بسته معیشتی میان خانواده‌های نیازمند توزیع شده است.

وی افزود: بسته‌های مشارکتی در زمینه بازسازی منازل آسیب‌دیده مددجویان، بسته معیشتی، حمایت از فرزندان مستقل‌شده، تأمین تجهیزات توانبخشی را داریم که باید برش استانی و تحقق انجام آن توسط مدیران استان‌ها و شهرستان‌ها مورد توجه باشد.

فعالیت سه هزار گروه اجتماع محور در روز‌های جنگ

حسینی درباره فعالیت‌های اجتماع محور سازمان بهزیستی در ایام جنگ متذکر شد: سه هزار گروه اجتماعی محور در قالب سی‌بی‌آر، محب، همیاران سلامت روانی و اجتماعی و همیاران سلامت زنان سرپرست خانوار در ایام جنگ وارد عرصه شدند

رئیس سازمان بهزیستی در ادامه سخنان خود درباره تامین اعتبارات و بودجه گفت: پرداختی‌ها زودتر از موعد محقق شد و سهم بودجه بهزیستی به ۲.۱۲ درصد از بودجه عمومی دولت رسید که اقدامات مالی انجام شده در این روز‌ها قابل توجه و تشکر است.

به گزارش ایسنا، حسینی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به برخی مشکلات گفت: زیرساخت‌ها در بخش فناوری باید بیش از گذشته تقویت شود، نوسازی ساختمان‌ها و تقویت بنا‌ها باید مورد توجه قرار بگیرد، تأمین اقلام دارویی و غذایی برای مراکز شبانه‌روزی مهم است و همچنین توسعه مشارکت‌ها و خدمات اجتماعی‌محور باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.

ممنوعیت تعطیلی کار‌ها در نوروز

حسینی با اشاره به ادامه فعالیت‌ها در تعطیلات نوروز بیان کرد: شیفت تعطیلات نوروز باید طراحی شود و در سطح ستاد سازمان بهزیستی در تمام ایام تعطیلات نوروز باید شیفت معاونان و مدیران را داشته باشیم و ارتباط هر یک از آنها با استان‌هایی که مسئول پیگیری وضعیت آنها هستند در ایام نوروز ادامه یابد.

وی در ادامه گفت: در ایام جنگ، انگیزه مشارکت اجتماعی در جامعه افزایش می‌یابد و باید از این ظرفیت استفاده کنیم و جذب داوطلب برای سازمان بهزیستی مدنظر باشد و از طریق احیا و توسعه کانون‌های سلامت محله و تشکل‌های اجتماعی‌محور با تمرکز بر ۴ گروه سی‌بی‌آر، محب، همیاران سلامت روانی و اجتماعی و همیاران سلامت زنان سرپرست خانوار استمرار یابد.

براساس گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان بهزیستی کشور، رئیس سازمان بهزیستی تأکید کرد: از ظرفیت خطوط ۱۴۸۰ و ۱۲۳، مراکز مثبت زندگی و ۲۷۵۰ تسهیلگر کانون‌های سلامت محله برای جذب داوطلب جدید استفاده شود.

منبع: ایسنا