دبیرکل اتحادیه خادمان قرآنی ایران: انسجام داخلی، راهبرد عبور از فشارهای خارجی است

به گزارش شهرآرانیوز، علی سرابی در گفتگویی با اشاره به تنش‌ها و چالش‌های ایران با غرب و رژیم صهیونیستی در منطقه بیان کرد: سطح چالش میان جمهوری اسلامی ایران و قدرت‌های غربی و نیز رژیم صهیونیستی به نقطه اوج رسیده است و این احساس در غرب و استکبار جهانی ایجاد شده که در صورت ناکامی در مواجهه با جمهوری اسلامی یا ایجاد تغییر در ساختار سیاسی ایران، روند نزولی قدرت آمریکا و جریان‌های وابسته به آن ادامه خواهد یافت.

دبیرکل اتحادیه خادمان قرآنی ایران در ادامه، ایجاد چالش‌ها و جنگ‌های متعدد در دوره‌های زمانی مختلف توسط استکبار جهانی علیه ایران  را بخشی از روند فشار‌های خارجی دانست و گفت: از جنگ ۱۲ روزه تا اغتشاشات دی ماه و امروز جنگ تمام عیار استکبار علیه کشورمان همواره بهانه‌های متفاوتی برای ایجاد تقابل با ایران ایجاد کردند.

وی مهم‌ترین عامل امیدبخش در شرایط موجود را «اتحاد و انسجام داخلی» عنوان کرد و افزود: در جریان جنگ ۱۲ روزه و در جریان اغتشاشات و همچنین در تحولات اخیر، مردم حضوری پررنگ داشتند.

دبیرکل اتحادیه خادمان قرآنی ایران همچنین به شهادت برخی سرداران و وشهادت رهبر تمدن نوین اسلامی» اشاره کرد و گفت :با وجود این رخدادها، ساختار نظام اسلامی با انسجام عمل کرده و فرماندهان جایگزین در زمان کوتاهی وارد میدان شده‌اند.

وی در پایان تأکید کرد: حضور مستمر و میلیونی مردم و همچنین تعیین و معرفی رهبری امت اسلامی، موجب تقویت نیرو‌های نظامی و مردم شده است و با این انسجام، کشور توان عبور از این مقطع تاریخی را خواهد داشت.

{$sepehr_key_198306}