شهدای گیلان در حملات جنایتکارانه آمریکا و اسرائیل به ۴۰ نفر رسید

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا داوطلب اظهار کرد: از این تعداد، پیکر مطهر ۳۳ شهید در شهرستان‌های مختلف استان تشییع و خاکسپاری شد و همچنین پیکر هفت شهید دیگر در سایر استان‌ها به خاک سپرده شده است.

وی افزود: از ۴۰ شهید گیلانی، شهرستان‌های لاهیجان، رشت و رودسر هر کدام ۶ شهید تقدیم میهن کردند، ضمن اینکه از این تعداد شهدا، پنج شهید مربوط به شهرستان صومعه‌سرا، چهار شهید مربوط به شهرستان لنگرود و سه شهید هم مربوط به شهرستان رودبار است.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان ادامه داد: همچنین شهرستان‌های بندرانزلی، املش و سیاهکل هر کدام ۲ شهید، شهرستان‌های آستانه اشرفیه، بندرآستارا، خمام و ماسال نیز هر کدام یک شهید نثار میهن کردند.

{$sepehr_key_199180}

وی اضافه کرد: از این شهدای گرانقدر، ۲۹ شهید در نیرو‌های نظامی و انتظامی خدمت می‌کردند که در شهر‌های مختلف کشور و در حملات هوایی آمریکا و رژیم جعلی صهیونیستی به شهادت رسیدند، ضمن اینکه ۱۱ شهید هم جزو شهدای مردمی هستند.

داوطلب به جنگ تحمیلی ۱۲ روزه هم اشاره و بیان کرد: در آن تجاوز وحشیانه، ۳۶ گیلانی به درجه رفیع شهادت نائل شدند که پیکر مطهر هشت شهید در استان‌های دیگر تدفین شد.

وی افزود: در میان ۲۸ شهید گیلانی جنگ ۱۲ روزه اسرائیل غاصب از کودک ۶ ساله، هشت ساله، نوجوان ۱۳ و ۱۷ ساله تا زنان و مردان بی‌گناهی بودند که در پی تجاوزات وحشیانه رژیم ددمنش صهیونیستی در نقاط مختلف کشور به شهادت رسیدند.

داوطلب در ادامه اظهار کرد: از شهدای گیلانی که در استان به خاک سپرده شدند، هفت زن و ۲۱ نفر مرد بودند که فقط در تجاوز وحشیانه رژیم جعلی صهیونیستی به منطقه مسکونی در آستانه اشرفیه، ۱۵ نفر شهید شدند.

منبع: ایرنا