آغاز موج ۸۵ عملیات وعده صادق ۴ | انتقام حملات دشمن به صنایع گرفته شد

به گزارش شهرآرانیوز، روابط عمومی سپاه پاسداران اعلام کرد:

فمن اعتدی علیکم فعتدو علیه به مثل معتدی علیکم

مردم مومن شجاع حماسه ساز ایران روز گذشته دشمن آمریکایی صهیونی از مبارزه با فرزندان رزمنده شما در زمین و دریا عاجز است بار دیگر صنایع غیرنظامی ایران را هدف قرار داد در پاسداشت ایستادگی و اتحاد مقدس شما شریف‌ترین و وفادارترین ملت‌ها و دفاع از عزت و کرامت ایران اسلامی رزمندگان غیور نیروی دریایی و نیروی هوافضای سپاه در موج ممتد و ادامه دار ۸۵ عملیات وعده صادق ۴ با رمز مبارک یا رسول الله با سامانه‌های برد بلند و میان برد و سوخت جامد و مایع و پهپاد‌های انهدامی وبا هدیه به شهدای صنایع کشور و تمام صنعتگران و تولید کننده‌های کشور در عملیاتی، چند صنعت سنگین متعلق به دشمن آمریکایی صهیونی متجاوز را در سرزمین‌های اشغالی و سایر نقاط، مورد تهاجم موشکی و پهپادی قرار دادند و بخشی‌هایی از آن را منهدم نمودند.

در حین این عملیات گسترده موشکی و پهپادی نیروی هوایی دشمن با اعزام جنگنده‌ها و پهپاد‌هایی تلاش کرد سکو‌های پرتاب ما را هدف قرار دهد که با آتش پدافند هوایی سپاه یک فروند هواپیمای راهبردیدبدون سرنشین MQ۹ آمریکا در آسمان شیراز سرنگون شد و همچنین یک جنگنده F۱۶ آمریکایی در جنوب استان فارس مورد اصابت قرار گرفت و قبل از فرود در یکی از فرودگاه‌های عربستان، منهدم شد. فرماندهی مرکزی آمریکا به اصابت و خسارت کلی به این جنگنده اعتراف نمود.

به حکمرانان بی تدبیر آمریکا هشدار داده بودیم که حمله به اهداف صنعتی را تلافی خواهیم کرد این حمله فقط یک اخطار بود اگر حمله به صنایع تکرار شود پاسخ بعدی ما فراتر از تصور شما خواهد بود.

{$sepehr_key_199847}