حمله ایران به دو صنعت مرتبط با صنایع نظامی و هوافضای آمریکا در منطقه

به گزارش شهرآرانیوز؛ روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه‌ای فوری اعلام کرد دو صنعت وابسته و مرتبط با صنایع نظامی و هوافضای آمریکا در منطقه هدف ضربات موشکی و پهپادی قرار گرفتند.

اطلاعیه روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

در پی اقدام خبیثانه دشمن آمریکایی-صهیونیستی در هدف قرار دادن زیرساخت‌های صنعتی کشور عزیزمان از مبداء کشور‌های حاشیه جنوبی خلیج همیشه فارس، رزمندگان نیرو‌های هوافضا و دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در یک عملیات ترکیبی و هدفمند، دو صنعت وابسته و مرتبط با صنایع نظامی و هوافضای آمریکا در منطقه شامل کارخانه‌های آلومینیوم امال (EMAL) و کارخانه آلومینیوم آلبا (ALBA) را مورد هدف موثر موشکی و پهپادی قرار دادند.

شایان ذکر است کارخانه «امال» با طولانی‌ترین خط تولید آلومینیوم در جهان و با ظرفیت تولید ۱/۳ میلیون تن و کارخانه آلومینیوم «آلبا» با سرمایه گذاری و سهامداری شرکت‌های آمریکایی نقش موثری در تولیدات صنایع نظامی ارتش تروریستی آمریکا دارند.

پاسخ ایران به تهدیدات و تجاوزات دشمنان خبیث براساس اعلام قبلی زین پس بر اساس قاعده چشم در برابر چشم نخواهد بود. فراتر از هر سطح تجاوزی، ضربه مهلک‌تر بر پیکره نظامی و اقتصادی دشمنان وارد خواهد شد.

{$sepehr_key_199917}