اورژانس مشهد: از ۲۵ اسفند ۱۴۰۴ تا ۸ فروردین ۱۴۰۵ بیش از ۱۴ هزار ماموریت انجام داده‌ایم

دکتر علی یزدانی، رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در گفت‌و‌‌گو با شهرآرانیوز با بیان اینکه از ۲۵ اسفند ماه ۱۴۰۴ تا ۸ فروردین ماه سال جدید ۴۷ هزار و ۶۲۵ مورد تماس با اورژانس مشهد ثبت شده است، اظهار کرد: در همین مدت و با توجه به تماس‌های ثبت‌شده تعداد ۱۴ هزار و ۴۵۳ مورد ماموریت توسط اورژانس مشهد در شهر‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شده است.

وی با بیان اینکه در این مدت ۶ هزار و ۸۱۰ مورد انتقال به بیمارستان و ۵ هزار و ۱۶۰ مورد درمان سرپایی انجام شده است، تصریح کرد: همچنین در مدت زمان یاد شده ۲ هزار و ۴۵۴ مورد از ماموریت‌های اورژانس ۱۱۵ مشهد مربوط به تصادفات بوده که از این میزان ۲ هزار و ۱۵ مورد انتقال به بیمارستان و ۵۴۷ مورد درمان در محل انجام شده است.

یزدانی ادامه داد: همچنین ۱۱ هزار و ۹۹۹ مورد از ماموریت‌های ما در این زمان مربوط به ماموریت‌های غیر تصادفی بوده که از این میزان نیز ۴ هزار و ۷۹۵ مورد انتقال به بیمارستان و ۴۶۱۳ مورد درمان در محل را داشته‌ایم.

{$sepehr_key_200067}