یگان ۱۵ نفره ارتش رژیم اسرائیل در جنوب لبنان منهدم شد (۹ فروردین ۱۴۰۵)

به گزارش شهرآرانیوز، در این بیانیه آمده است: رزمندگان مقاومت پس از رصد دقیق یک گروه ۱۵ نفره از نظامیان ارتش دشمن در داخل خانه‌ای در شهرک مرزی «حولا»، آن‌ها را با موشک هدایت‌شونده و گلوله‌های توپخانه هدف قرار دادند که منجر به اصابت مستقیم و بر جای ماندن تلفات قطعی شد.»

حزب‌الله تاکید کرد که در پی این عملیات، نیروهای امدادی و نفربرهای ارتش رژیم صهیونیستی از نوع ببر تحت پوشش شدید چتر دودزا، برای تخلیه کشته‌ها و مجروحان به محل حادثه شتافتند.

حزب الله لبنان همچنین در بیانیه های جداگانه از هدف قرار گرفتن یک تانک مرکاوا دشمن صهونیستی در شهرک قوزح در جنوب بیروت و حمله پهپادی به یک گروه از نظامیان رژیم اسرائیل در خانه‌ای در نزدیکی شهر بیت لیف و حمله موشکی به محل تجمع نظامیان رژیم صهیونیستی در شهرک دیر سریان در جنوب لبنان خبر داد.

مقاومت اسلامی در لبنان در روزهای گذشته با انجام چندین عملیات موشکی و پهپادی علیه پایگاه‌ها و نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی ضربات سنگنینی را به رژیم متجاوز اسرائیل وارد کرده و هم‌زمان تلاش نیروهای اسرائیلی برای پیشروی در مرز را با انجام درگیری‌های مستقیم خنثی کرده است.

منبع: ایرنا

{$sepehr_key_200072}