به گزارش شهرآرانیوز، محمد بابایی گفت: میخواهم خطاب به رهبران این جنایت هولناک بشری ترامپ و نتانیاهو که این روزها با زیر پا گذاشتن همه حقوق بشری دست به این جنگ زده و بسیاری از مردم و سرداران و رهبران ما را شهادت رساندند بگویم که عمر شما به پایان رسیده و دیگر در این دنیا جایی برای شما نیست.
وی افزود: ترامپ و نتانیاهو با به شهادت رساندن دختران مدرسه میناب نشان دادند که تروریست واقعی کیست و حالا نقاب بشردوستیشان برای همه مردم جهان افتاده است.
مربی سابق تیم فوتبال پدیده مشهد و مربی اسبق تیم ملی فوتبال نوجوانان اذعان داشت: مردم ایران در این شب و روزهای جنگ رمضان با حضورشان در خیابانها و حمایت از نیروهای مسلح و کشورشان نشان دادند با همه مشکلات معیشتی و اقتصادی که شاید در این سالها داشتند، اما تا آخرین قطره خونشان پای این انقلاب و نظام ایستادند.
بابایی در پایان متذکر شد: انشاءا... بعد از پیروزی در این جنگ، ایران به قدرت بزرگ جهان بدل خواهد شد.
{$sepehr_key_200230}