سیدجواد هاشمی: چطور ممکن است که بخشی از ملت ما بیدار نشده باشند؟

به گزارش شهرآرانیوز، سیدجواد هاشمی بازیگر شناخته شده سینما و تلویزیون تأکید کرد: تعدادی از سلبریتی‌ها سکوت کرده‌اند و باعث تعجب امثال بنده می‌شوند که چطور می‌شود حقیقت را نبینیم و آن را کتمان کنیم.

وی افزود: شرایط کشور ما طوری است که اگر کسی ایمان نیاورد خارجی‌ها هیچ وقت برای ما تصمیم درستی نگرفته‌اند و خیرِ ما را نخواسته‌اند، به نظر من ایرانی نیست.  حرکت احمقانه ترامپ و نتانیاهو، همه دنیا را بیدار کرده است؛ چطور ممکن است که بخشی از ملت ما بیدار نشده باشند؟

این بازیگر شناخته شده، خاطرنشان کرد: بعید می‌دانم سلبریتی‌های ایران این موضوع را متوجه نشده باشند، اما متاسفانه ملاحظاتی وجود دارد که مربوط به شرایطی می‌شود که در کشور به شکل گرفته است.

هاشمی تصریح کرد: بخشی از آن عادت است و بخش دیگر را می‌توان قابل درک دانست و به آنها حق داد؛ چون مورد هجوم حرف‌های مختلف و فحش‌هایی از هر سمت می‌شوند وگرنه خیلی خوب می‌دانند که آمریکا هیچ منافعی برای ما نخواهد داشت.

منبع: تسنیم

{$sepehr_key_200544}