حجتالاسلام حسن حقیقی در گفتوگو با شهرآرانیوز درحاشیه آیین رونمایی و اهتزاز بزرگترین پرچم خطی ایران که شامگاه امروز (چهارشنبه ۱۲ فروردین ۱۴۰۵) در بلوار شهید اصلانی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: تا پیش از این، ۳۱ شب است که اهالی پهنه وسیع شهید اصلانی در منطقه ۷ مشهد به خیابان میآیند و با شعار «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» از رزمندگان دلاور و مجاهد خطوط مقدم نبرد حمایت میکنند.
وی افزود: از نخستین روز برگزاری تجمعات، اقشار مختلف مردم، کسبه و خیرین در تلاشهای کاملاً خودجوش برای تأمین اجتماعات اقدام کردند. نقطه عطف همه این اقدامات خیرخواهانه نیز جمعآوری کمکهای مردمی برای تهیه پارچه و دوخت این پرچم است که به طول حدود یک کیلومتر، عرض دو متر و مساحت تقریبی دوهزار مترمربع آماده شده است.
به گفته دبیر امور مساجد ناحیه شهید اصلانی، این پرچم در سیودومین شب تجمعات مردمی در تقاطع بلوار شهید اصلانی و شهید داعی بر دستان مردم ولایتمدار و استوار این منطقه رونمایی شد تا رکورد جدیدی در عرصه اهتزاز پرچم مقدس و سهرنگ ایران اسلامی در مشهدالرضا (ع) به ثبت برسد.
{$sepehr_key_200598}