دیوار‌هایی که با دستان بانوی هنرمند مشهدی، جان گرفته است

به گزارش شهرآرانیوز، فاطمه کاویانی از جمله بانوان هنرمند مشهد است که سال‌ها تجربه همکاری با جشنواره هنر‌های شهری مشهد را دارد و بر روی دیوار‌های زیادی از شهر، ردّ دستان هنرمند او نقش بسته است همچون دیوارنگاره‌های «سپیده دمان»، «از بودن و سرودن» و «آب، نان، آواز».

کاویانی در هجدهمین دوره جشنواره که تجربه نقاشی دیوارنگاره‌های «انیس‌النفوس» در انتهای بلوار شاهد و «گذر حماسه و ایثار» در میدان فردوسی را دارد درباره آثارش می‌گوید: دیوارنگاره انیس النفوس با متراژ ۲۰۵مترمربع و موضوع فرهنگ رضوی جزو دیوارنگاری‌های کوچک است که غالبا در میانه شهر و اطراف حرم مطهر رضوی انجام می‌شود.

دیوار‌هایی که با دستان بانوی هنرمند مشهدی، جان گرفته است

وی می‌افزاید: اما به دلیل اینکه دیوار مورد نظر در ابتدای ورودی شهر مشهد قرار دارد و تماشای آن برای زائرانی که با خودرو تازه وارد شهر امام رضا (ع) شده‌اند می‌تواند جالب توجه باشد و حس و حال زیارت را برای آنها زنده کند تصمیم بر آن شد تا این دیوارنگاره امام رضایی در بلوار شاهد نقاشی شود.

این بانوی هنرمند درباره دیوارنگاره «گذر حماسه و ایثار» اینگونه توضیح می‌دهد: این اثر به سفارش خانه هنرمندان با موضوع توجه به حماسه و ایثار از دوران قدیم تا کنون و به طور متمرکز بر اشعار شاعر بزرگ، فردوسی حکیم طراحی و نقاشی شده است.

کاویانی ادامه می‌دهد: ابعاد این دیوارنگاره، ۱۱۰۰مترمربع است و از تصاویر حکیم ابوالقاسم فردوسی و اشعار حماسی او آغاز می‌شود و در ادامه نماد‌هایی از استقامت، آزادگی و ایثار مانند کبوتران سفید، به کاربردن رنگ‌های آبی آسمانی در آن به کار رفته است.

به گفته این بانوی هنرمند بخش‌هایی از این دیوارنگاره قرار بود با مشارکت مردم و دانشجویان هنر به سرانجام برسد، اما به دلیل شرایط جنگی، این رویه لغو شد و کاویانی به همراه تیم خود، دیوارنگاره «گذر حماسه و ایثار» را به سرانجام رساند.

{$sepehr_key_200891}