معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور: تصفیه‌خانه «پرکندآباد ۲» پیشرفت بسیار خوبی بود

به گزارش شهرآرانیوز، وحید میرحسینی امروز، ۱۸ فروردین‌ماه، در جریان بازدید معاون پیشگیری دادستان کل کشور، دادستان مرکز استان خراسان رضوی، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی و جمعی از مدیران استان از تصفیه‌خانه در حال احداث پرکندآباد دو مشهد اظهار کرد: ما در دادستانی کل کشور موضوع پسماند‌ها و پساب‌ها را در کل کشور دنبال می‌کنیم.

وی بیان کرد: امروز از تصفیه‌خانه پرکندآباد دو بازدید کردیم که پیشرفت بسیار خوبی بود، کار خوبی انجام شده و زحمات زیادی کشیدند که قابل تقدیر است. اگر فاز‌های بعدی آن نیز با پیگیری مسئولان شهری و استانی انجام شود، اقدام خوبی است.

معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور با بیان اینکه وضعیت استان خوب و مطلوب است، عنوان کرد: امیدواریم این تجربیات به استان‌های دیگر نیز منتقل شود.

میرحسینی خاطرنشان کرد: در بازدید‌هایی که در استان‌ها در رابطه با پساب و پسماند‌ها داریم، بحث محیط زیستی، سلامت مردم و تامین آب شرب مردم برای ما مهم است که در اکثر استان‌ها با کم‌آبی مواجه هستیم، اما مشهد و استان در وضعیت خوبی قرار دارد و طرح‌هایی که با افق ۱۴۲۰ پیش‌بینی کردند، امکان‌پذیر است.

{$sepehr_key_202104}