نخست وزیر پاکستان: مذاکرات ایران و آمریکا، تلاش برای آتش‌بس دائمی است

به گزارش شهرآرانیوز، شهباز شریف در سخنرانی روز جمعه خود خطاب به مردم این کشور گفت: این مذاکرات در یک «موقعیت تاریخی» انجام می‌شود و طرف‌هایی که در جنگ با یکدیگر بوده‌اند، اکنون توافق کرده‌اند که مسائل خود را از طریق گفت‌و‌گو حل کنند. مذاکرات آمریکا و ایران در اسلام‌آباد که قرار است روز شنبه آغاز شود، برای دستیابی به آتش‌بس دائمی در جنگ چند هفته‌ای خاورمیانه، سرنوشت‌ساز است.

وی افزود: میزبانی اسلام‌آباد از مقام‌های بلندپایه جمهوری اسلامی ایران و آمریکا افتخاری برای تمام جهان اسلام خواهد بود. ما از برادران خود از جمهوری اسلامی ایران و همچنین مقام‌های آمریکا سپاسگزارم که پیشنهاد پاکستان را برای آتش‌بس و حضور در اسلام‌آباد برای مذاکرات پذیرفتند.

نخست وزیر پاکستان خاطرنشان کرد: هر دو طرف ضمن توافق بر آتش‌بس حاضر به سفر به پاکستان و شرکت در مذاکرات صلح شدند و در این مرحله حساس معتقدیم که تلاش‌ها بر صلح پایدار و آتش‌بس دائمی متمرکز خواهد بود. ما باید مسیر دیپلماسی و مذاکرات را ادامه دهیم و ما از همه مردم پاکستان می‌خواهیم برای موفقیت تلاش‌های جاری دعا کنند.

وی ادامه داد: مذاکرات پیش رو باید جلوی ریخته شدن خون افراد بی گناه را گرفته و صلح را در منطقه و جهان تضمین کند.

منبع: ایرنا

{$sepehr_key_203025}