آخرین وضعیت اجرا‌های تئاتر مشهد پس از روز‌های ناآرام جنگ (۲۲ فروردین ۱۴۰۵)

رضا حسینی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، در تشریح وضعیت فعلی و آینده تئاتر در مشهد و خراسان، اظهار داشت: پس از عبور از شرایط بحرانی ناشی از جنگ نابرابر، اکنون که آرامش نسبی برقرار شده، دوران تازه فعالیت هنرمندان آغاز می‌شود.

وی افزود: رسیدن به آرامش پس از بحران جنگ زمان‌بر است و کار هنرمند در این دوران، تسهیل‌گری برای رسیدن به این آرامش است.

این کارشناس تئاتر ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود که نمایش‌ها به زودی آغاز و تمرینات مجدداً شروع  شود. نمایش‌هایی که پنجاه درصد آمادگی داشتند، به تدریج به آمادگی کامل خواهند رسید.

وی با اشاره به شرایط جنگ تحمیلی و واکنش هنرمندان به آن افزود: بسیاری از آثار فاخر هنری درباره جنگ‌ها، پس از پایان جنگ خلق شده‌اند، چرا که این آثار نیازمند تمرکز، تفسیر هنری، فیلم‌نامه‌نویسی، نمایشنامه‌نویسی و تدوین موسیقی فاخر هستند.

حسینی تأکید کرد: وظیفه هنرمندان پس از بحران، بازسازی روح و روان جامعه، احیای زندگی جمعی و بازگرداندن آرامش درونی به جامعه از طریق هنر است. این امر تنها از طریق هنر محقق می‌شود و نباید تنها به بازسازی پروژه‌های عمرانی اکتفا کرد.

وی با بیان اینکه آرامش روحی و روانی جامعه با ساخت موسیقی، شعر، تئاتر، سینما و سایر آثار هنری احیا می‌شود، خاطرنشان کرد: در شرایط جنگی، نمایشگاه نقاشی و سایر رویداد‌های هنری که نیازمند آرامش هستند، ممکن است برگزار نشوند. اما اکنون که در حال عبور از این بحران هستیم، زمان نوآفرینی و شروع مجدد فعالیت‌های هنری فرا رسیده است.

{$sepehr_key_203158}